Ну, я не дегустатор жіночих ніг, але щось в тому є... Головне, щоби чоловічі були цілковито закриті. ) ) )
То правда. Інколи в деяких хлопів ноги бувають не гарніші, а гармонійніше збудовані, ніж в деяких дівчат.
Рибко, у мене виникла ідея про новий конкурс. Форумчанки постять фото своїх ніжок, а чоловіки вгадують кому вони належать.)
Я не против, но вдруг никто не захочет учавствовать? Как в предыдущем конкурсе, будем флудить пять страниц.
Ну, це конкурс для чоловіків. Жінкам не всім цікаво буде. А як же з гендерним правом? Якщо проводити такий конкурс, то треба і дамам забавку знайти... Що форумчани постити будуть? Конкурс з білочкою, то Для всіх, об'єднує, настрій піднімає. Нам би ще такий... Цікаво, що там ще Нірванка чоловікові подарувати хоче...
То може дозволите запросити Вас на фотосесію? З.І. Мої роботи можно, зокрема, подивитись тут http://www.kharkovforum.com/album.php?albumid=1018 З.З,І Прошу пробачення за оффтоп.
"-А судьи кто?" Яка краще ліва Д. Бекхема або права А Шевченкі? Може у якогось хлопа зі кардебалету ладнейша бо без травм. Хтось бачив нозi Яна Коллера?Ото -бiда.