НоТоЦо, хотіла і я напроситися, бо на Лільку нема дражнилок в книжках. Я таку пам'ятаю: Катерина і Андрій сварилися за щавій Катерина Андрію не давала щавію Ото як Марусю-маму читаю, вічно цей віршик пригадується.
Лілька, бійка канадійка, по форумі ходить, i правила вводить! Може так? Дасть Бог рифму,як ХтосьТут мовив,то може пізніше і ліпше скалатаю!
Я Вам допоможу: ой, служив я в пана та й на 1-е літо. Заслужив я бана в Левандівки з Ліільков... А та Лілька-канадійка По Форумі ходить, та й ходить З Левандівков клонів виводить.
НОТОЦо, а складіть і про мене віршика, га? А то, Лілю, бо всі ..., а ми д'артаньяни Показує досвід, з часом минається.
Сказав чоловік, що підем сьогодні на пілімені. http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=443947#post443947 Чортенятко львівське по-пельменних ходить Й чоловікові своєму Плян якийсь...городить! Про майбутнє,шури-мури... Wierz kohany w moje bzdury! ___________ Яке вмію-таке й пишу! ? То для мене є заскладно, "Руский рифм" отой... Можу врізати й нескладно - Я народ прастой!
Е-ех,навіяло... Полковнік Могучій! Полковнік Вєлікій, как Русскій Совєтскій Союз! Любить Україну клянеться він вічно... й на ніс насувать їй картуз! _________ Є на форумі два брата: пан Кірпіч і пан Лопата. Хвалять Армію і Флот і всіх Тих,хто "шось дайот". Ну шпійони,ну і шо(?), якшо жить їм харашо! Хто вгадає їхній "нік", Той і файний чоловіk! _________ На мельодію українськоі народної пісні-вальчика "Вз'єв бим я бандуру"... М-па-па,М-па-па, М-па-па,М-па-па... Вз'єв бим здуру бандуру, та й заграв,шо знав. Через тую...банду Й бояністом став. М-па-па... Марусино-серденько пожалій мене. Викинь моє писанє і читай своє! М-па-па,М-па-па, М-па-па,М-па-па,
Лежить полковник Ржевский в потягу на верхній полці, размови дам слухає. Стара вчить молоду: - Знаете, серденько, ніколи не кладіть яйця на срібний піднос - срібло від того тускніє! "Вік живи - вік учись", - подумав Полковник перекладаючи срібрний портсигар з кишені галіфе в шинель.
Я великий поціновувач жіночих ніг просто. А ще скучив за укр. способом вдягання дівчат на щодень, вірніше роздягання. Але мають бути не зовсім голі ноги, щоб прикривали і підкреслювали найголовніше. Тоді ще більш привабливіше.