та куди ж він дінеться... Ви ж з Колею солодка парочка... А ще ж у вас і дитинча... А воно пану Ромкові ким прийдеться?
Я пЄрЄпрошую конЄшно, не воно, а вона! Данута Миколаївна власною персоною... Як так добре подумати, то виходить... внучка...!?
Ну ооот... Молодець... "От улыбки станет всем теплей" А щоб не зовсім офтоп, зважаючи на останню сторінку дописів - асоціація: http://www.youtube.com/watch?v=rd1dQXhgNEk П.С. Ромко з року мавпи? Вибачте, мультика з мавпочкою татом чи дядьою ненайшла...
Та я ж , Натко, без "злого умысла". Дитинча - це маленьке, гарненьке, дорогеньке: хлопчик, дівчинка... аби здоровеньке, та щасливеньке... А Ваше дівча на тата схоже.
Птичку жалко... А взагалі, тому, хто розборки починає і буде продовжувати, буде профілактично блокуватися доступ до гілки на добу. І це не лише цієї теми стосується. Мдя... Нато й Колю, а тут мінус за що? Це мені нагадує оригінальних мамів, котрі кажуть, що їхня дитина свята, а проблема в усіх навколо. Та поставтеся простіше до того і подумайте, що якщо не одна людина говорить подібне, і не лише модератори, то це вже близьке до правди. А я нині нарешті зрозуміла, яка в мене з Ромком асоціяція - скеля. А з михом теж є асоціяція - голуби, що на форумівки з'являються.
Дразнилки з минулих літ...на Тих,Хто Тут. Ромко-бомко Кури крав, Й на базарі продавав! Падай дощ,падай дощ На Юркову хату А ти,Юрку, Скубай курку... Й пошивай-си хату! Рибка Бойцевая По-морю пливйот, Червячка всьо іщєт, Песенку пойот! :girl_crazy: Жили у бабусі Два веселі гусі... Один Коля, Друга Натка... Оба в капелюсі! Jurek-Ogurek Kielbasa i Sznurek. Kielbasa uciekla A Jurek? Do piekla! (Jurek NOTOCO)