Вадюшка - нік і дописувач асоціюється в мене з чимось милим, позитивним, справедливим, можливо трохи вразливим. це викликає в мене велику повагу до вас і ваших батьків... мене виховували аналогічно. не знаю, як в кого, а я просто пересікаю підколи доброзичливим ставленням.. якщо людина хороша, то вона змінить свій настрій, а якщо придурок то він і в Африці придурок, на нього просто не слід звертати увагу...
Еге ж... хвалять нас, мамо. А хто? Та ви мене, а я вас. Мене за весь час існування гілки лише одна асоціяція обурила, але допис я видалила, бо він інших форумлян ображав ще більше за мене. Так що не скажу, що там було. Дуже дякую! Я ніяк згадати не могла.
Озвався... хе-хе, сказала би хто, але жартівливі асоціяція скінчилися. Вадюшко, у мене з вами асоціяція одна - перебита платівка. Ви завжди з одним і тим же вертаєтеся. А причиною тому що? Мінуси в кармі. Не смішіть мене своєю дорослістю. Вона вам не пасує. Неприродня... Дехто з коротких штанців ніколи не виростає.
Не врите племяннице: никогда не наезжали. П.С. Кто тут новенький - я на самом деле никакая не племянница. Просто дядя Рома меня так называет.
А какая разница? Всё равно мы останемся друзьями. П.С. Но я всё равно отрицаю, что вы на меня наезжали.
Пане Ромко, ви обережніше. А то у Вас скоро буде стільки племіниць, що не будете знати що з ними робити, як ладу дати... Усі молоді, гарні, та ще й з характером... Впораєтеся?