Асоціації з ніком, дописувачем.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Samojlovu4, 25 вер 2008.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

На ніч (як у нас) і для розрядки...
    -Жора,жарьтє рибу.
    -Харашо,но гдє же рибка.
    -Ви Жора,жарьтє,жарьтє...Рибка будєт!
    :)

• Подобається Подобається x 6
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ліля права. Натко, ну чого Ви так переймаєтеся? Ну прикалуються люди. І І Ви приєднуйтесь.

• Подобається Подобається x 5
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Накаркав???о_Оо_Оо_О
    Нотоцо, то обширна асоціація, он мені вона також підходить :mocking::pardon:
    Знаєте дві найпошиненіші ознаки поломки комп"ютера? То тепла вечеря і прибрана квартира :)))

• Подобається Подобається x 12
  4. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

ха-ха! то хай з вас і прікалуються!:)))

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та я й не проти!;) Он у мене аватар - прикол Левандівки.:)))

• Подобається Подобається x 7
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Рибко-о-о!
    Я віддублюю, спеціально для Вас:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ax2sgpdx3aw
    Вовка з трідєвятого - теж асоціація!
    (на аватар не візьмете?)

• Подобається Подобається x 1
  7. А что в вашем понимании боян? Если вы с Испанкой и Пупером эти картинки видели, это не значит, что их видели ВСЕ. :pardon: У меня лично инет появился только этим летом. Так что до этого смотреть смешные картинки у меня не было возможности.
    Чтобы не оффтопить: у меня с вами ассоциация - банный лист.

Вы первая, кто так сказал... :sorry:
    А у меня с вми ассоциация: бойкая девушка, за себя постоит! :good: (Ну, как я... :blush:)

Останнє редагування модератором: 11 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А хто Вам заважає проглянути тему, а потім постити, щоб не повторювати запощене на попередніх сторінках?

Которий? З Бані, чи з лазні?:bazar:

• Подобається Подобається x 2
  9. Coffe13

Асоціація - хто не глупий - той зрозуміє:
    "От улыбки станет всем теплей -
    и слону и даже маленькой улитке,.." (с)
    http://www.youtube.com/watch?v=ABniDz1McKk

• Подобається Подобається x 10
  10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Яська,не беріть-си до голови ті переломи...Обломи ліпші.
    Я он також сижу-си,пальцем стукаю по клявішах, а кінь просить вівса трохи...Та і сніг треба відгартати.А мені по-цимбалам,Ясько.
    Ламає ні.Ліпше ми,коли пальцем по клявішах.Во-о-о...
    І Ви так...і забудете про руку,про корову і про мітлу начисто.Компутер,то є шось!

• Подобається Подобається x 1
  11. А мне лично не видно, кто из форумчан улыбается, а кто - нет. :nea:

12. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Вас-то це як обходить?.. Чи у нас тут тема для виховування дорослих людей? Чи Вам у реалі повиховувати нема кого? Здається ж, є...

Ontopic: От в мене, наприклад, з LR та левандівкою чітка асоціація: один провокує форумлянина (здебільшого новенького) будь-яким способом, інший відразу підключається -- і починають "утюжить" (як це українською буде?), паралельно аккуратно додаючи один іншому карми за флеймогонні пости (це до речі щодо карми). А якщо хтось їм вискаже за цю манеру так, як воно того заслуговує -- тоді ж, звичайно, заліплять попередженнями.

Тільки не ображайтеся ж, пліз, "ми ж у кімнаті сміху" (ц) левандівка, "вмійте посміятися над собою" (с) LR.

• Подобається Подобається x 4
  13. Liona

Liona кавоманка зі стажем

та ну, Вадюшка! Припиніть! :) я ж так само була новенькою десь рік назад. І зразу забанити хотів п.Левандівка, і з Сявичем прикалувались за моє невміння фотки вставляти :))) але ж і мені самій смішно було зі своєї недолугості :))) зара вже розслабилась та дістаю задоволення :mocking: від ЛФ. Кожен баче те, що ХОЧЕ бачити :) я в цих всіх дописах бачу лише жарти, а не "утюження" новеньких. Просто більше гумору тре - та й все :) Не мені вам розповідати - самі ж з чудовим почуттям гумору :good: краще навчіть дівчат сприймати все з гумором та не ображатися :give_rose:

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

во мене ніхто не трогав... ввиділи, шо новенька, попідколювали (дуже ніжно:mocking:) і прийняли в сімю...

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

і мене теж:)так..
    мабуть через те, що зразу призналася в коханні до Львова:)

16. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

То напевно хто як реагує на підколи чи провокації.... Я реагую грубо, якщо відчуваю що підколюють не по-доброму, а відверто насміхаються...:) Скоро окрема тема з того виділиться, так само, як і про дриглі...:haha:

17. Coffe13

Еххх... Рибко... Рибко...

18. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Ліонко, бачте, я особисто вважаю, що будь-які жарти мають припиняться тоді, коли об'єкт цих жартів починає сприймати їх як образу. Мене цього навчили батьки ще у дитсадковому віці -- але, здається, не усім присутнім так поталанило :)))

Як на мене, гумор виміряється не кількістю, а якістю. Наприклад, мене не смішить камєдіклаб чи там башорг. Аналогічно, я не розумію задовбування іншої людини недоречними жартами, якщо чітко видно, що їй не смішно. З мого досвіду є значно більш тонкіші і продуктивніші шляхи тішити почуття гумору -- причому не за рахунок інших.

Я не буду казати, що моє розуміння гумору є найвірніше, але і підреготувати ("подхихикивать" -- чи я вірно сказав?:mocking:) деяким псевдоавторитетним особам не буду. Вибачайте. :pardon:

:blush: дякую.

Вважаю, дівчата і без мене дадуть собі в цьому раду. :))) Більш того, "сприймати все з гумором" навряд чи можливо -- і навряд чи потрібно (згадайте прислів'я про "божью росу"). Хоча якщо моя допомога дівчатам буде потрібна, то залюбки -- допомагати дівчатам завжди приємно. :preved:

Я радий, що Вам дістає почуття гумору вбачати в цьому хочь щось смішне. :mocking:

Аналогічно. Зрештою, ЛФ, на щастя, не обмежується парою деяких панів та мадам, хоч як би вони не пхнулися доводити зворотнє :)

ЗІ: Ліонко, Аліаско, Багірко, я не хочу тут розводити гендерні розмірковування. Якщо цікаво, у ПП чи аську.

Останнє редагування: 11 січ 2009
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

"Кавказька полонянка", коли Шурік записував тости і розплакався на тості про пташку, тоді і видав цю фразу ;)
    А як Ви думаєте, для чого в інтернеті смайлики? ;) Пояснюю: якщо біля допису стоїть смайлик, то значить, що дописувач написав його з посмішкою :)

По темі, людоньки, навіщо ті всі розборки? :pardon: Посміхайтеся! :) Пийте каву і посміхайтеся! :morning1: ;)

• Подобається Подобається x 10
  20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Щось ми від тебе відбігли.
    Лілю - фраза з Кавказької полонянки (це про птічку)
    А тепер асоціації:
    Вадюшка - преферанс
    Іспанка - карма і постійна життєрадісність
    Ліона - левиця
    Стєпанич - його аватар
    Натка з рогатки - маю особисту асоціацію, просто наш командний штаб з автоквесту знаходиться поруч з рогаткою. ТОму коли бачу нік - згадую товаріща, який там працює. Хоча останнім часом асоціяція - фотоспам.
    Яська березнева - чомусь березові бруньки
    Бора - кішка

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)