На ніч (як у нас) і для розрядки... -Жора,жарьтє рибу. -Харашо,но гдє же рибка. -Ви Жора,жарьтє,жарьтє...Рибка будєт!
Накаркав??? Нотоцо, то обширна асоціація, он мені вона також підходить Знаєте дві найпошиненіші ознаки поломки комп"ютера? То тепла вечеря і прибрана квартира
Рибко-о-о! Я віддублюю, спеціально для Вас: http://www.youtube.com/watch?v=Ax2sgpdx3aw Вовка з трідєвятого - теж асоціація! (на аватар не візьмете?)
А что в вашем понимании боян? Если вы с Испанкой и Пупером эти картинки видели, это не значит, что их видели ВСЕ. У меня лично инет появился только этим летом. Так что до этого смотреть смешные картинки у меня не было возможности. Чтобы не оффтопить: у меня с вами ассоциация - банный лист. Вы первая, кто так сказал... А у меня с вми ассоциация: бойкая девушка, за себя постоит! (Ну, как я... )
А хто Вам заважає проглянути тему, а потім постити, щоб не повторювати запощене на попередніх сторінках? Которий? З Бані, чи з лазні?:bazar:
Асоціація - хто не глупий - той зрозуміє: "От улыбки станет всем теплей - и слону и даже маленькой улитке,.." (с) http://www.youtube.com/watch?v=ABniDz1McKk
Яська,не беріть-си до голови ті переломи...Обломи ліпші. Я он також сижу-си,пальцем стукаю по клявішах, а кінь просить вівса трохи...Та і сніг треба відгартати.А мені по-цимбалам,Ясько. Ламає ні.Ліпше ми,коли пальцем по клявішах.Во-о-о... І Ви так...і забудете про руку,про корову і про мітлу начисто.Компутер,то є шось!
Вас-то це як обходить?.. Чи у нас тут тема для виховування дорослих людей? Чи Вам у реалі повиховувати нема кого? Здається ж, є... Ontopic: От в мене, наприклад, з LR та левандівкою чітка асоціація: один провокує форумлянина (здебільшого новенького) будь-яким способом, інший відразу підключається -- і починають "утюжить" (як це українською буде?), паралельно аккуратно додаючи один іншому карми за флеймогонні пости (це до речі щодо карми). А якщо хтось їм вискаже за цю манеру так, як воно того заслуговує -- тоді ж, звичайно, заліплять попередженнями. Тільки не ображайтеся ж, пліз, "ми ж у кімнаті сміху" (ц) левандівка, "вмійте посміятися над собою" (с) LR.
та ну, Вадюшка! Припиніть! я ж так само була новенькою десь рік назад. І зразу забанити хотів п.Левандівка, і з Сявичем прикалувались за моє невміння фотки вставляти але ж і мені самій смішно було зі своєї недолугості зара вже розслабилась та дістаю задоволення від ЛФ. Кожен баче те, що ХОЧЕ бачити я в цих всіх дописах бачу лише жарти, а не "утюження" новеньких. Просто більше гумору тре - та й все Не мені вам розповідати - самі ж з чудовим почуттям гумору краще навчіть дівчат сприймати все з гумором та не ображатися
То напевно хто як реагує на підколи чи провокації.... Я реагую грубо, якщо відчуваю що підколюють не по-доброму, а відверто насміхаються... Скоро окрема тема з того виділиться, так само, як і про дриглі...
Ліонко, бачте, я особисто вважаю, що будь-які жарти мають припиняться тоді, коли об'єкт цих жартів починає сприймати їх як образу. Мене цього навчили батьки ще у дитсадковому віці -- але, здається, не усім присутнім так поталанило Як на мене, гумор виміряється не кількістю, а якістю. Наприклад, мене не смішить камєдіклаб чи там башорг. Аналогічно, я не розумію задовбування іншої людини недоречними жартами, якщо чітко видно, що їй не смішно. З мого досвіду є значно більш тонкіші і продуктивніші шляхи тішити почуття гумору -- причому не за рахунок інших. Я не буду казати, що моє розуміння гумору є найвірніше, але і підреготувати ("подхихикивать" -- чи я вірно сказав?) деяким псевдоавторитетним особам не буду. Вибачайте. дякую. Вважаю, дівчата і без мене дадуть собі в цьому раду. Більш того, "сприймати все з гумором" навряд чи можливо -- і навряд чи потрібно (згадайте прислів'я про "божью росу"). Хоча якщо моя допомога дівчатам буде потрібна, то залюбки -- допомагати дівчатам завжди приємно. Я радий, що Вам дістає почуття гумору вбачати в цьому хочь щось смішне. Аналогічно. Зрештою, ЛФ, на щастя, не обмежується парою деяких панів та мадам, хоч як би вони не пхнулися доводити зворотнє ЗІ: Ліонко, Аліаско, Багірко, я не хочу тут розводити гендерні розмірковування. Якщо цікаво, у ПП чи аську.
"Кавказька полонянка", коли Шурік записував тости і розплакався на тості про пташку, тоді і видав цю фразу А як Ви думаєте, для чого в інтернеті смайлики? Пояснюю: якщо біля допису стоїть смайлик, то значить, що дописувач написав його з посмішкою По темі, людоньки, навіщо ті всі розборки? Посміхайтеся! Пийте каву і посміхайтеся!
Щось ми від тебе відбігли. Лілю - фраза з Кавказької полонянки (це про птічку) А тепер асоціації: Вадюшка - преферанс Іспанка - карма і постійна життєрадісність Ліона - левиця Стєпанич - його аватар Натка з рогатки - маю особисту асоціацію, просто наш командний штаб з автоквесту знаходиться поруч з рогаткою. ТОму коли бачу нік - згадую товаріща, який там працює. Хоча останнім часом асоціяція - фотоспам. Яська березнева - чомусь березові бруньки Бора - кішка