Файний хлоп пан Самойлович,і то Все правда,що навіває на людей на форумі його нік.Напевно так воно і є...хоча,як на мене,то перше сприйняття його ніку було як...росіянину Самойлову Четвірка (як в школі)!А виходить,що інакше все... Самойлович,Шухевич,Шашкевич,Людкевич,Сімович(мої бувші професори з консерваторії) та інші...міцні духом галичани. Тримайте i нaдaлi стиль тa марку галицького ймення!
+ 234! Пан Левандовка, не обижайтесь, НО ЭТО в ЯБЛОЧКО! ИМХО. Искренне - балдею от чуваков и чувих, которые ОЦЕНИЛИ Ваш допыс.... Это же БРЕД!!!! Не находите?
У меня пока дневник чистый, так что не было случая приколоться Но оценки это не главное. Главное - знания. Вот
Так,так...поподробнее.А потом і к вашему "ніколаю ІІ" перейдем.Смелее,Полковнік.Не все еще потеряно у Вас с юмором.
Юрко! Хватит прикалываться... МОИ уже спят, а Я тут гигикаю от Ваших допысов. Хоть женщин и детей поберегите...
Найкращий захист - це напад, нє, Полковнику? Фу, який ви нєвєжлівий з дамами... От власне ж! Та ви що! От сказав "пока", а потім - т а щ ю с ь. От і довіряй хлопам після такого.
ух ти! ці мені дуже сподобались порівняння мих-то для мене всемогутній і всюдисущий симбіоз почуття гумору і іронії!!! борис-старий добрий друг-хіпан полковник-терра інкогніта капітан-нео (матриця) зануда-феєричний чеширський кіт ліля-класична квітка з екзотичним ароматом іспанка-пазітіфф левандівка-іронія крізь вічко фотіка ромко-кава мусє биць і поезія ліни костенко леополіс-вітер який має свою домівку коза-вона і в африці коза маюнка-еталон...всього.... аліас-чисте морське повітря зранку сявич-свой парєнь! патрік-вуйко з файкою за якою всім все повідає ворон-гострий зір етаке...
Не правда, ні в якій я не відставці. Я розшукую білого кита-вбивцю. Мій перший помічник Борис а другий Полковник. Борисе, Полковнику затягуйте: 'Twas on the good ship Venus, By Christ you should have seen us, The figurehead Was a whore in bed, And the mast a rampant penis...
Некурю, замолодо виглядаю для вуйка - якщо йду з племінницею , то її знайомі думають , що я її бойфренд. А в загальному - дякую!!! А у Вас що однокімнатна квартира? На маєш!... - Полковник , Герой ОСНАЗу... і " аднакомнатная квартіра"....:biggrin: В НАТО приходьте , будете вєласіпєдом по квартірє їздити..