Полковнику,то не звєрь,то такий дуже ладний іспанський футболіст, голкіпер чемпіонів Європи збірної Іспанії і Реалу,кращий воротар 2008 року:girl_tender::girl_in_love::girl_in_dreams: "Голкіпер збірної Іспанії і мадридського "Реала" Ікер Касільяс названий кращим воротарем 2008 року за підсумками опитування серед експертів, проведеного Міжнародною федерацією футбольної історії і статистики (IFFHS). Во:
А я тим більше... А слимачиха - то взагалі суперпозитив! Як подивлюся на її усміхнений фейсик, то зразу в мене такий робиться.
Лізе львівський слимачок До г'Іспаніі рочок... Може й два,а може й три. Вершик злий? Ну то зітри. Яська Березнева- файна Лємбергська кобіта, не зміняє свого Львова Навіть за пів-світа!
От що правда, то правда. Я навіть як на село виїжджала на тиждень, то не могла дочекатися, коли ж назад до Львова. Вже не кажу про закордон... Файний віршик! Великі дЯки!!!:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:
Если, стоял смайлик , значит положительной. И вообще, тут есть ооочень много людей, которые мне дарят оочень много кармы. СПАСИБО им огромное. А с Испаночкой многоуважаемой я уже говорила. Ну не хочет мне карму ставить - ну и не надо. Только помнить надо: как аукнется, так и откликнется. Это я так, не со зла. Испанку спросите, если мне не доверяете.
Мдя....Рипко,сонце, я вже вам в ПП детально все пояснила,прям по поличках розклала...Ви мене не зрозуміли??Ще раз детальніше розписати?... в мене зараз "нєту слов,адні емоциї"..рік на форумі і вперше мені притикають,що я бачте карми не ставлю...ну то взагалі... Пи.си. А вам завидно?(с)Мих
Да не завидно мне было, просто обидно, что вы меня принципиально игнорировали. П.С. А чем я завинила? Пришла сюда для общения с людьми, а не для хамства и провокаций. Ну, бывают кадры, что из себя могут вывести. Вот им я и отвечала резко, ну, не выдерживала.
Рипко,давайте я вам не буду тикати носом,як ви ж самі провокували конфлікти в деяких темах.я не маю настрою влаштовувати "розборки" чи щось подібне,та й не люблю того.ще раз кажу - я ставлю карму,якщо допис мені подобається,імпонує,висловлює думку,яка є близька мені.якщо мені ваша думка чи допис не імпонує - то я карми не ставлю.а за що вам її ставити?за картинки,які я вже неодноразово в неті бачила?чи за анекдоти,неодноразово в в тому ж неті читані? Пи.си:Вибачте за офтоп,просто не витримала.Тепер можете банити
А от із однією дописувачкою в мене одна стійка асоціяція, відколи вона на ЛФ. :ninja: Якщо хтось не здогадається, то думаю, що Самойлович підкаже.
Левандівко, чого ви вічно над нами насміхаєтесь!? Як хочете сказати прямо - то скажіть, не треба "тіпа" загадками крутити, жартувальник... А в чому тут та асоціація... залишається тільки здогадуватись...
Натко, на цю гілку з гумором треба приходити. От дивіться. Що таке "твікс"? Навіть я ще пам'ятаю рекламу - "солодка парочка". Із бояном гірше... Але ж у вас із чоловіком справді манія постити зображення. Те саме в мене. "Двоє із ларца" - ті, котрі постійно разом. А хіба не так є, відколи ви з чоловіком на форумі? Просто ви справді на всіх гілках разом і це неможливо непомітити. Асоціяції були зовсім незлостиві. На відміну від інших, про вовка, які вам сподобалися. Над іншими вмієте посміятися, а над собою ні? Над собою треба вміти в першу чергу.
Там в Левандівки пише шось про Рибку, пише шо неодноразово картинки такі бачив як вона вставляє. І туди він і нес вплів, до чого то!?