Не смійтеся. То взагалі останній крок самогубці перед стрибком із балкону. Інакше, чого б вона там балєт витанцьовувала на маленькому балкончику?
Пісенька про сало? А як же кава? Мені більше йшлося про розкритість. Але такий варіянт мені вже нині теж говорили. Видно, Левандівка навмисне ногою від дописів відвернув, аби не виглядало, що комусь у вухо. ) Але ж у вас, миху, хвости із культурних заходів. Про балет, певно, в житті не чули? А я он собі 24 гіга натягнула з нету... краса! Ага, мих - і серйозно. То ж несумісні речі. ) Гм, недобачєют... Всьо, миху, штарішть прийшла... ) Йой, Ромку, що ж ви так про миха... ще загнівається.
Клас! Ледве з-під стола вилізла. Завтра шукатиму записи бойового балету, а то стягнула класичний... то ж нудося... ) ) )
скажете таке.... у мене високе образованіє - я на пятому поверсі вчивсі. та мені також про розкритість... хоча би в ґачах яких, а то така спідничка - всьо відкрито.....
Файно воно у вас розвинуте я вам скажу Гаразд, відповідно моя асоціація Мах - СЛІДЧИЙ. П.С. І можна мені теж не коментувати?