і ви там були? ото ми форумляни, ходимо один попри одного і не впізнаємося))) файно тоті грали.. я дуже сміялася як один ходив з дисками - руку наперед себе і диск в руці.... я впринципі кинула їм трохи грошей в той мішечок, бо файно грали, але купляти той диск...не знаю, чи в умовах кризи хоть хтось його купив...
Нині побачив аватар Пупера Бідна Рибка... Конкурсів більше не буде... Крім того, 2 кола швидше крутяться, ніж 4. А зараз за 25 хв. інакше до Центру не добересся. Тільки на своїх 2-х.
Напевно для масовості... Ніхто ж не сумнівається, що приймаючи реальну участь в конкурсі, довелося б давати фору решті... Нє? Довго думав, баранець, І промовив, накінець:
Виникла асоціяція з ніком.Може вгадаєте? Це прапорщик-свєрхсрочнік i... кусок, Совєтської Росії в Україні. Ні,не Полковник,не Чітатєль й не Мартіні, а від стіни кремлівської брусок! _____________ Хто вгадає,тому знову ж таки нічого не буде!
Та я ж бойцовая! Меня так просто не возьмёшь! Кстати, Пупер, а чего такая ава? Неужто из-за конкурса?