Хотів не писати, бо мало на форумі сиджу, але я думаю своїми порівняннями не ображу. Дальневосточный, мені нагадує самурая, який зайшов на територію ворога та прагне всіх перемогти. Liliyah Romanova - російська царівна з династії Романових, нагадує нік дуже. Степаныч - вчитель праці у мене в школі був. Patrick - ірландське пиво, чесно нік марку пива нагадує. Samojlovu4 - гетьман.
Капітан - міцний горішок-2 Левандівка - Холтоф ("17 миттєвостей весни") Степанич - поміркований чиновник з партії регіонів, кращий друг Росії. Полковник - веселий замполіт, націоналіст, кращий друг Бориса. Данило - одинокий козак в степу.
Самойлович, щось ви мене асоціюєте з нікудишніми хлопами? Мдям... Іспанка, мені асоціюється з моїм я в молодості. Liliyah Romanova - з вчителькою, ну хоче просвітити тих матолків а вони... Мих - біг пес через овес. (не ображайтесь) Samojlovy4 - вовк з мультику Сірко.
Натагідра - "фея". Та то ж стара мультяшка, там стільки осміножок шо аж батьки путаються! "Шо, апять?!"
Стоп стоп, Toyvo, сміх сміхом, але ви... тойво... мене ні з ким не спутали?! А львів де? Мені б пасувало щось інше, але аж ніяк не "Гей". Ну, скажімо, "Будьмо? Гав! Будьмо? Гав! Будьмо? Гав! Гав! Гав!" Нє, Мих?!
Liliyah Romanova - династiя Романових levandivka - парк на Левандiвцi з тополями з обох рядiв алеї. вуличка де живуть мої родичi. Romko - мiй брат Роман Мих - дитячий вiршик про мiшку Маруся-мама - блакитний колiр, дiти Alias – серiал “Alias” nirvanka – Kurt Cobain пупер - хiба що скажу пуперовi в приват маюнка - лiсова мавка, Леся Українка. Зануда - "крошка Єнот" Nadijka - бiлий колiр, теплота. Boris_Kiev - Борiску? НА ЦАРЯ???? Оля - колiжанки Гелена - загадковий птах карапуз - лялька пупсiк, яка у мене була в дитинствi Nata - зеленкуватий колiр, родичка Наталка. syavych - буква "Я" i "А" (напевно как слiшiм так i пiшiм) i чомусь таке яскраве свiтло, без кольору, просто свiтло. lotr_an - якийсь персонаж з вiдео гри Ірена - яскраво жовтий колiр, сильне iм'я. Zoryanazirka - цей нiк менi нагадує чи асоцiюється з однiєю людиною (довчиною Зоряною яку часто кликали Зiрка) Іспанка - не знаю чому, але море Samojlovu4 - оранжевий колiр, цифра чотири, i темно синiй колiр (напевно через автарку) Капітан - Капiтан, капiтан... i радянськi мультики Горобчик - маленька пташечка bora - блакитнi води Бори-Бори lulu - пеппi довга панчоха Уляночка - зелений колiр, маленька дiвчинка Ука – Ума Зорянівонька - зiрки в нiчному небi mamatu - схiд, екзотика, Шахерезада. Марта2 – математика Panadolka - колись була реклама Панадолу Liona – Iталiйка Ольга - княгиня Ольга Ljolik - польський старий мультфiльм про Льолiка i Болєка Ksani – Грецiя MARTINI - яблучне мартiнi Leopolis - орнаментальнi леви Львова Chortenia - червоний колiр i набiр букв. (бо довший час шось мене вслiпило i я не могла зрозумiти що нiк каже ЧОРТЕНЯ) Zirnycja - одна якскрава зiрка Полковник - Алла Пугачова Patrick - злий термiнатор з другого фiльму актор був Robert Patrick.(це тiльки асоцiацiя з нiком, словом не з вами особисто) zet - велика буква Z Степаныч - Стєпашка, з надобранiч дiти (той шо тусувався з Хрюшою, Вороною Карр, i Фiльою i тьотьою Лiною) Mariya – мрiя Всьо, досить!
Думала я що написати, але просто з ніком асоціацій нема ніяких. Асоціації і враження про форумчан склалися виключно з дописів. І якщо їх написати, то до ніку, в більшості випадкіів, відношення не буде мати.
Але це асоцiацiя, сугубо з нiком - як словом, зовсiм не з вами як людиною Не знаю як цi асоцiацiї виникають