ПУХНАСТИК -зразу уявляю свою шиншилку чомусь......... БОГУН - молодий козак, або (НЕ СМІЙТЕСЯ!!!) козак-студент...
Я сраненький...? Та ви тільки почекайте і побачите Ті новорічні срані презенти Росії для Неньки-України... НоТоЦо странний,бо пише вірші,все коротші,та все гірші... Із Сибіру Путін-батька, нафту й газ в відрах(?) несе, це для НОТОЦО дарунок, щоб зварити зміг... яйце! ____________ Гучно лязгає гвинтівка - цілі вибира Обстрел. В мозгу паряться ідеї: СССР і безпредєл! ____________ Гвинтокрил "странно" літає (?) - Шураві вахту несе! Той,для кого Україна І "не Теє" і "не Се"! З Новим роком,товаріщі!
Тобто вічно голодний (у будь-яких сенсах), війна - це сесія (заліковка - меч, який може максимум вбити мою стипендію), іспит - битва. А після війни, таке святкування починається. Щоб в полон не взяли або в реальну армію не забрали .
ну тоді Я Жанна Дарк хоча б... бо тоже ся бю... заліковков...але кінець біографії цієї постаті мене не "прельщає", тому я буду Ксена, принцеса-воїн... (принаймі так мене в 6 класі кликали ровесники)
Два рази там реєструвався , перший раз у 2005. Останній раз у 2007 році. Почитав себе, Боже, як світогляд змінився.
) А взагалі гарні вийшли підбірки смайликів! З Іспанкою в мене асоціюються такі смайлики - (бо коли сильно сміється, то завше під столом ) та (бо колись мала капітошку на аватарі), а з Іреною - (бо при нашій зустрічі вона була з синочком)
Ясю,такого смайлика ще не придумали в мене дві асоціації - квасоля яська і оце (то не Ви,то Ваш шеф )