А я придумала, как вы можете показать. По возможности снимите видео, забросьте в ютуб, а потом на ЛФ. Кстати, вы у меня теперь ассоциирутесь с эдакой гонористой панночкой-лентяечкой (Кофе мне в постель! и т.п.). А форумчане не против, если я ещё раз напрошусь на ассоциацию?
А в мене асоціація до Шураві окреслилася: Нє! Я не про те, що "чєм больше в арміі дубов -тєм крєпчє наша оборона", я про інше, про банний лист і його властивість липнути. От вчепився Тузли (у непрофільній гілці) - трактором не відтягнеш!..
Я може і вчепився до Тузли. Тільки відповіді так і не отримав. Натомість, одне мовчання. В мене тез асоціація є. Памятаете, "дубы-молчуны". Ваш малюнок нагадав. Так що, дякую, але облиште його собі.
Причём здесь это, уважаемый модератор. Ну что взять с запасника (пенсионера) Шурави, который от нечего делать, шарахается по форумах и привык, понимаешь, что если кто в споре приводит аргумент, то и аргументирует его. Здесь несколько иначе. И ему не остаётся ничего другого, как ставшего уже классическим:---Виноват, дурак, исправлюсь!
Каву ліпче у філіжанку, а не в ліжко... А то, що гонориста - то 100%, хоч часом то задовбує... і так хочеться приготованої кимось ранкової кави...
Coffe13 - на нік в мене асоціяції з надвисоким вмістом кофеїну. А проблему з ранковою кавою можна вирішити просто - найміть прислугу!
Згадав анєкдот... Діалог чоловіка та дружини: - Мила моя, миючий пилосос чудово можна замінити на симпатичну покоївку зі шваброю - Тоді кондиціонер у спальні замінить хлопчина з опахАлом!
Є продовження цієї незаперечно, правдивої історії: - Добре, кохана - відповів чоловік, ти-ж не заперечуватимеш, що кондиціонер має бути з найостаннішого року випуску?
а краще прислуга: високого, "знойного", такого, щоб АХ, такого гарячого, щоб каву не треба було підігрівати