ёптель, спасибо чегото всю жизнь думал макро (пазорищщааа) .... ну чтож нет пределу совершенству ...я в армии не служил я МЧСник
Не знаю. Майдан мене дійсно вразив. Намети, польові кухні, біотуалети. Тут з вами згоден, в "стихійному" вияву протеста, небачена до цього організованність, майже військова.
Сумно бо artobstrel в МНС, а не в Армії. Доведеться пишатися МНС, а хотілося Армією. А що якщо мені ще 7 років про це розголошувати не можна? Хіба я не можу намагатися пишатися Армією? Полковнику, ми в офф-топ залізли ...
Шкода мені Вас, Полковнику. Певно у Вас монітор монохромний і смайлів Ви не бачите. Пусте, я проти нічого не маю. Асоціація з ніком:
Вибачаюсь, що не в тему, але так більше не можна! Гаспадин палковник, якщо хочете чогось перченого, пошукайте десь на сході, а я звідтіля прийшла на ЛФ не задля того, щоб читати розширений магучий русский Це також стосується і гаспадина Ворона з його діпресією.
Палковнік харо-о-оший, Палковнік не бяка... Ну й що,що ругався? Так ж може не всяка! І я ось сварюся, як вмію і можу. Тут главне: Не бити на форумі "в рожу". O-0-0!
Ви прекрасно розумієте, що значило "вигнати" командира частини з партії? Ви хочете переконати, що щиро вірите в ініціативу "заляканих" офіцерів?
Я в армії теж не служив (слава Богу), я ЗЦВ-шник. Вміння та навички згодилися в серпні 1991 в одній Балтійській країні.