Шураві - Афган, жара, свистять кулі, а серед всього цього наївний солдат, якого туди відправили помирати брехливі партєйські бонзи...
Кіндер-сюрприз. Вгадайте, хто це? Білосніжку й штирьox гномiв при усій напpузі, трудно Вам не розгадать мої любі друзі! ______________ Чудна Попелюшка, Чорноморська, що заперлася до галицької хати. Bирішила бойкам і гуцулам, пушкінські байки розповідати. (???) :girl_flag_of_truce: _______________ Хто-то рветься там у бій, відгадайте,хто такий. На Ш.починається, руский виявляється. Любить Путіна й мєдвєдєй, та не любить лиш сосєдєй, що з "у..." починаються, на "б..." прозиваються. ........ (??????) (Ні,це не генерал Шарон,народжений в Росії) _________________ Московскuй воєнний c могучeй гранатой, Ти вновь "нариваєшсu в бой". Ти жил у Карпатах, во время "піратов"... А ниньче ушел на покой! (?????????) :cowboy: _________________ Марксист-Енгельсист, kаже,він українець(?). Невже справді може цe буть(??) А-мо...комуніст він та ще й "медведівець"(?) Хоча і не в цьому вcя суть! (????????) _________________ А це хто так яро строчить з кулемета Так ніби кaчкИ він пулЯ? Є вірне прислів'я: Стрілять пустослів'ям, Це значить у ціль не вцілять! (??????????) :tanksmile: _______________ Білосніжка й штири мушкєтери На замовлення прем'єра,дяді Вови, Нам показують кульбіти новорічні, Наподобі..."пляцка від корови"! P.S.Хто вгадає,тому нічого не буде!
Тільки не вздумайте це сказати в вічі тим "наївним" солдатам, які були там. А то може так трапитися, що ваш "оригінал", втратить будь яку схожість з аватором.
віршик на підримку п. Нотоцо: ой, у пана НотоцО нема рими ні на що кожен віршик не до складу - не дає Нотоцо раду... як він може раду дати якщо форумлян багато??? а Нотоцо - він ОДИН балакучий... пан... в мене також нема складу, бо з ним самим дати раду теж не кожен тутка зможе тож сміятися не гоже
Ой,Гелено,годі буде... Вже не буду я писать І нехай це чують люди- Стану більше я мовчать. Але пам'ятайте люба, НОТОЦО не є поет. Як москаль зачне тут править, То і пані "запоєт"! От тоді і ви, і я, і вся галицька сім'я, й український весь народ також дружно "запойот"!
хокку,певно..в тих японців всьо таке..навіть українських... Восток..дєло тонкоє... нотоцо...з самураєм асоціяція виникла...
Та ні,любі друзі,як мовив наш президент:Я не гніваюсь,бо нема чого! Ліпше прошу приберегти тих "штирьох танкістів і хвею" до кращих часів для критики вострої. бо розбіжаться (хе-хе!) самі. Про мене не турбуйтесь. Спасіння утопаючих-справа самих утопаючих!
Коломийка-предостереження Я сміюсь на повні груди І дивуюсь,як дитя - перетворюють в нас люди Честь і Гонір у сміття. У нас вже такеє було... Схаменіться люди! Глупий дурнем залишиться і завжди так буде! (Юрко НОТОЦО)
Я двом героям відповів уже, а два ще миються у бані! Тому відповів: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=16854&page=187 Хто-то рветься там у бій, відгадайте,хто такий. На Ш.починається, руский виявляється. Любить Путіна й мєдвєдєй, та не любить лиш сосєдєй, що з "у..." починаються, на "б..." прозиваються. ........ і отому відповів: http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=430009#post430009 Марксист-Енгельсист, kаже:він українець(?!). Невже справді може цe буть?? А-мо...комуніст він та ще й "медведівець? Хоча і не в цьому вcя суть! ............. А є ще інші два,але їх то треба розгадати...і сарказм-коломийку скалатати. То пізніше... Бо прислуховуюсь до порад галичан і стримуючись пробую далі писати вірші,та і взагалі "виражатись"...поменьше. Але...як не нині,то коли? Як не ми,то хто? Як не їх,то кого?