ги, я зрозуміла!!! Кухня мене буде переслідувати усе життя! :rolleyes: Поки були на ГВ, то чоловік жартома називав мене "малишова кухня" :redface: тепер от на ЛФ "отлічілась" - мультиварка і страви мо то вже й не так погано, га?
Что-то наши мужчины осмелели. После того, как стало видно кто мальчик, а кто девочка (в вернем левом углу), они стали смелее пользоваться женскими аватарами. :redface:
Romko - АНАЛІТИК. Гг. Якщо я правильно зрозумів, тоді його завдання на хворумівках питатися "А НАЛИТО у всіх чи нє?!" :rofl:
Жан Жак Кусто. Холодна і солодка. Можу давати тим, кого вже трохи знаю добре, а так.. Мег - особа в чорному плащі і кедах. Іспанка - хороший настрій і сонце. Маюнка - дівчина з древнєруських пісень. Coffе 13 - Квітка Ромашка, львівський дощ, львівська кавярня. Ворон - "Старий і море" Хемнгуея, або пірат у відтавці.
Зануда - невже ти не бачиш мене? - ЗАСМУЧЕНА. Пупер - давай скоро, бо я хочу - НЕНАСИТНА. Coffe13 - невже бегемоти не літають - МРІЙНИЦЯ Яська Березнева - я твоя прицеса - ПРИНЦЕСА zet - о-па, ми не туди попали - ПРИШЕЛЬЦІ Мих - достойно і праведно - ПРАВЕДНИК Samojlovu4 - прапори всіх країн докупи - БОРЕЦЬ Степаныч - все буде добре, заспокійтесь - ПСИХІАТР
Хороша гілка, до речі. Те, хто які дає асоціяції, дуже багато розказує саме про того, в кого асоціяції. Дуже цікаво читати.
У меня ассоциации попроще. Полковник - водка, ветеран Мег - музыка. Пупер - внешний тюнинг. Ромко - ...если есть в кармане пачка сигарет - значит всё не так уж плохо на сегодняшний день... Мих - патриарх; Деус Екс - дойчен зольдатен унтер официрен; Левандовка - велосипед без пробок чистый воздух молодец; ну и т.д.
Клас ... гілка такого позитивного настрою... Кертіс - "Ах,Одеса - жемчужина у моря..." Левандівка - "Это ещё что....ты теперь за ним ещё пол дня бегать будешь...а чтоб фотографию отдать..." (М/ф Простоквашино) Мих - привид замку Іф,якого ніхто не бачив Маюнка - "...під ней дівчина стояла...русяву косу чесала..."