ОФФтоп тема то называется асоциации с ником, а не с городом форумчанина, впрочем и ладно) нате и Вам Одесса - О де сса - в переводе с украинского, целеуказание на место былого оправления мелких естественных надобностей ...
Трудно нємєстним... д. павличко - гонорова ворона. я ворона гонорова, маю дім у центрі львова, а крім того - це не тайна - я ворона надзвичайна; видно це і так прекрасно, та скажу вам чітко, ясно, коротко, немов афіша: я у світі найчорніша. я живу в своєму домі, але ворони відомі, що гніздяться на деревах, піднімають завше рейвах, як мене уздрять: "вороно, повертайся в наше гроно, пташечка, крилата квітко, бачимо тебе так рідко, як ся маєш, як літаєш, чим ти пір’ячко вмиваеш, що воно таке сайнисте, променисте й дуже чисте? ти між нами найгарніша, ти між нами найчорніша". насміхаються клятущі - звісно, дикуни із пущі, голодранці, скалозуби, селюків поріддя грубе. я з погордою минаю їхню реготливу зграю. не мені вони до пари, всі ті круки і почвари, я блискуча, я єдина чорна, чорна, мов ожина; я розумна, я багата, серед міста в мене хата, палац, мов хороми княжі, - тобто комин, повен сажі.
Чесно слово, товаришу капітан, Ви малюєте значно краще ніж жартуєте. Ваш солдафонський гумор зрозуміє тільки Полковник - той митець в ньому. Так, це була критика.
Снаряд для Артобстрєлу Ваш гумор розуміє: тільки пан Полковник Стєпанич, Рибка і Дальнєвосточнік. Чернобилець, Tой також розуміє, але як й Ви подібного не вміє.
Ничего ОН не брал. Это называется ШУТКОЙ - нужно было слово для рифмы, Тут иногда народ пикировочкой занимается. Расслабляется таким образом. П.С. Или вы разборки хотели? Неее, тогда я - пас.
Та я чей троха шось та також розумію,шо нє? Як-то в жартах буває... З розумінням нема проблєм... Суд м.Львова...Слуxається справа про пограбування. Суддя: -Підсудимий,прошу встати і пояснити суду,як то Ви умудрились на території незалежної України вчинити розбій і зняти з громадян дружньої...гм-м-м..сусідньої нам держави годинника,шубу і xутрову шапку? -Ну та як?Йду я си додому по вулиці,випив си троxи ...а з-за вугла того будинку виxодять двоє і прямо до мене...і мовлять мі так: -А-ну ка бистро снімай шапку,шубу і часи...Ну та я й зняв прошу пана судді...З одного годинника і шапку,а з другого ту шубу,про яку вони мовили мі перед тим.Чей ту мову їxню та розумію добре ще. Нема проблєм з розумінням пане суддя!
Нє,я уже здєсь... А ворона пише вірші,та все більше,та все гірші... У Москві,у Фараона... на носу сидить ворона (Во!Галицька напевно?) Як ворона запойот, в Фараона нєрв здайот! (Bід Галіцiї напевно і її людей.)