Ви вгадали! В дитинстві, гуляючи влітку, завжди любила назбирати багато кульбабок і дути на них, дивлячись як летять в різні сторони частинки кульбабки Яке чудове звірятко :girl_tender: Дякую за таку суперову асоціацію
Мультик пригадаєте? "Вкаждом маленьком ребенке - И мальчишке, и девченке, Есть по двести грамм взрывчатки Или даже полкило..."
Вы́хухоль, русская выхухоль (лат. Desmana moschata) — млекопитающее семейства выхухолевых отряда насекомоядных. Один из двух видов семейства; вторым является пиренейская выхухоль Galemys pyrenaicus. Часто это семейство объединяют с кротовыми, выделяя в отдельное подсемейство Desmaninae. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8B%D1%85%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BB%D1%8C
я не довіряю руській вікі і правильно роблю: нема в українській мові такого слова, а отже і тварини питання залишається відкритим..
Дуже схоже на землерийку. В українській вікі знайшла таке Хохуля (Desmana moschata) І мій улюблений словник.нет каже отаке
Мдя... Дивлюсь я на себе та й думку гадаю: Кого же ж на форумі більше нагадую? Кульбабку, хом'ячка, выхохуль русскую, хохулю???
Багіра з багірою у мене не асоціюється.Скоріше з пантерою-підлітком...веселою, шустрою, розумною. а інколи просто кицьою