Я ж говорил. Если и не отредактирует, то уж минус обязательно влепит Потому levandivka будет "Я злой и страшный серый волк, я в форумчанах знаю толк. Р-р-р-р"
Дякую за асоціяцію... І мою прийміть п.Полковнику. Це Той Хто любить галичан Не так як "Ті" колись, Котрі за кусень ковбаси З УПА в борні сіклись. Любов ця дивна,як-не-як, Я вам повісти мушу, А мо-о...він рублики склада У горщику під грушов? Та мріє в Львові збудувать Тактично,хоча й криво, На втіху галицьким хлопам Російський форум-диво? ____________________ Е-е-ех...Вас "строітєлєй многа",а Галичина одна!
О!!!! Вас опять выпустили????? Здравия Желаю, Шановный Галичанин! П.С. Не так як "Ті" колись, Котрі за кусень ковбаси З УПА в борні сіклись. Хм, откуда у УПА колбаса имелась, что ТЕ за ней сіклись????
Як звідки "Дрогобицька ковбаса"?...З Галицького П'ємонту,з славного міста Дрогобича. З того міста,яке асоціюється в українців,зі злочинами НКВД в 1941 році,коли ті нарубали дров і рубали арештовуваних Галичан перед відходом з міста "перших совєтів",отут в приміщенні педінституту... http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23970&page=27