Наганя на хлопців жах Голосне старшинське «НАХ !» А в дівчат не в’януть вушка – «Ах, гусар – такая душка!»
Не спрашивай,по-ком звонит колокол... Он звонит и по Тебе! (Эрнст Хемингуей) О ком,о ком поет гармонь? Да о Тебе,мой милый!
...Було... паяців на манежі Зустріли радо по одежі. Зайшов (що гріх таїть) і я Побачить синього слоня. Не встиг розкласть свої манелі, Як наглі яйця (в HTML-і) Летять мерщій, і там, і тут, І ясно всім, усім - капут. Ото є сила в рикошеті! Одне яйце - і всі в омлеті! (А тут є явно не одне! Йой, не мине воно й мене!) Усі лежать, побиті сміхом, Кругом - омлет, а хто ще диха, Той просить (жестами і стИха) Якогось тихого стихА, А не якесь "хіхі-хаха". Та гумор - це тобі не цяцька! "Ось, вражий сину!" - та зненацька Й мене вразив тризуб тяжкий! І я... Забув, хто я такий. Чи амнезія, чи хвороба, - Лежу... сміюсь... ...Вже знята проба З омлета, а також з млинця... Тож бійтесь наглого яйця! :cool:
Полковник дістав якесь во-о-душевлєніє! Міняє тактику... і направлєніє! __________________ Дякую,дякую п.Полковникy за + до допису,написаного а-аж...14 днів тому.Панімаю!