Відповідь: Асоціації до аватарок Тільки зараз зрозумів, до чого тут чорний негр Сатира . Треба ж таке, впізнали! Гея (матір-земля)
Відповідь: Асоціації до аватарок Ні я не герой, я лісовий демон. Трохи емо нагадує, сподіваюсь ви не будете плакати з-за цього.
Відповідь: Асоціації до аватарок настрій нині дивний, дивні асоціяції прогулянка в бамбуковому лісі (так тихо, майже крадучись)
Відповідь: Асоціації до аватарок який стали рідше завозити чомусь (у нас зараз трішки напряжно з віскасом)
Відповідь: Асоціації до аватарок Янгелик, вона не може щось згадати, замружила очі, і ручкою показує - зара згадаю
Відповідь: Асоціації до аватарок замріяний ангел не встигла SatYr оте, як крадеться сатир на вашій аватарі дуже асоціюється зі словом ТАЄМНИЧІСТЬ
Відповідь: Асоціації до аватарок Liliyah Romanova чомусь хочеться назвати вас російським словом ЧЕРТОВКА :o А ще в своїй колекції знайшла аватар, який чомусь вперто нагадує мені Вас Переглянути вкладення 1102 ось так чомусь
Відповідь: Асоціації до аватарок Згадується анекдот : Виходить жінка з хати і чує щось л'єцця, вона й кричтиь : - А хто то там сцить у кущах ! - Та то я мамо . - Писяй, писяй, моя мурмуладко. Другий варінт вона не сама