Відповідь: Асоціації до аватарок Жінка-кішка... Тільки зараз побачила ріжки, супер!!! Та шо я знов не встигла... Мих - котяра да Вінчі
Відповідь: Асоціації до аватарок Так, народ сам до своїх пише. Маюнка - рішучість. EntOther - нічна фея.
Відповідь: Асоціації до аватарок Маюнка - нагадує аніме, дівчина стримує, чи то вовка, чи то великого песика Liliyah Romanova - нагадує гамериканську панянку 1920 років із мунштуком
Відповідь: Асоціації до аватарок то і є аніме:o то і є вовк Додано через 53 секунди медальйон ельфійки арвен із "володаря перснів"
Відповідь: Асоціації до аватарок дівчина з рожевим волоссям чекає чоловіка з роботи, замість скалки вона наготувала песика
Відповідь: Асоціації до аватарок Мені нагадало виставу, що відбувалась біля оперного театру під час театрального фесту минулого року, там чоловік та жінка оголені були у металевому обручі, стояли в тій позі, що коти у Мих'a.
Відповідь: Асоціації до аватарок аватар Миха - епоха Відродження (не розстріляного - хоча кіт ваш ніби на обстрілі)
Відповідь: Асоціації до аватарок от і я не знаю чому.... камяна стіна, вогнений погляд.... прамо fierwall якийсь, нє?
Відповідь: Асоціації до аватарок а я ще й хрестиком вишивати вміііііііюююю І 8 лап маю.... І лиш один хвіст