Відповідь: Асоціації до аватарок Alias, - ще чарівна максималістка. Але чому можна коментувати тільки попередній допис? А якщо я Борису хочу відповісти КИС-КИСом на його Кіс-кіс
Відповідь: Асоціації до аватарок Фррр, яке фамільярство. Ш-ш-ш Моя кішка такого не розуміє... Витріщиться на Вас з подивом. А як будете на неї кричати - вкусить)) Romko - Багатий дядько. Одружений. Сушить)
Відповідь: Асоціації до аватарок Вивірки-шпигуни таки існували. На додачу до дельфінів-камікадзе і бойових комарів ...
Відповідь: Асоціації до аватарок З мережі... Психологія вибору аватара Тварини. Один із самих популярних видів аватар. Кожна тварина має у свідомості людини певний набір ознак. У кішки це пещення, домашність, незалежність, у собаки - відданість, чесність, у змії - мудрість, у бика - сила, завзятість... Звичайно ці якості вважають у собі головними люди, що ховаються за такими картинками. Герої мультфільмів. Психологічно перспективна аватара, хазяїн якої БАЖАЄ бути схожим в характері на героя. Не варто чекати правдивих розповідей від людини, що ховається під личиною кролика Бані, зате "котові Леопольду" можна довіритися цілком. Традиційні мультиплікаційні аватари найчастіше вибирають підлітки. Для дорослих більше характерні персонажі японського аніме. Знаменитості. Хазяїн аватарки, якщо тільки на ній не зображений політик, заявляє про свої пристрасті. Сховане послання, що вона несе, говорить: "Я дуже сучасний, я в курсі того, що відбувається у світі музики (спорту, кіно). Мені подобається ця тема, я люблю цього героя й із задоволенням буду спілкуватися зі схожими на мене людьми. Іншим прохання не турбувати". Політичні аватари говорять про аполітичність і почуття гумору. Лиходії. "Злі" картинки звичайно вибирають люди, що прагнуть до самотності. Замкнуті й легко ранимі. Їхніх власників часто відвідують агресивні фантазії, вони мучаються комплексом провини. Часто така аватарка використається як "запасна" й "надягається" у моменти найбільшого роздратування. З її носієм варто поводитися вкрай обережно. Ексклюзив. Власник нестандартної, власноручно виготовленої аватари - особа незалежна, досить зарозуміла, знаюча собі ціну. Аватарка для нього щось начебто торговельної марки, що він захищає й розкручує й за якою стежить (щоб не украли). Легко йде на спілкування, любить сперечатися, розумний, упертий, свою точку зору відстоює до останнього. Уразливий, але відхідливий. Реальне фото. Використається вкрай рідко, але зовсім не через те, що хазяї не можуть переробити в аватар власне фото. У Мережі, де надзвичайно цінується можливість збереження анонімності при досить інтенсивному спілкуванні, відкриття своєї особи - знак особливої довіри. Майже що інтим. Використання такого аватару говорить про готовність до реальної зустрічі. Натурна аватарка. У такому аватарі тло значить більше, ніж предмет. людина, Що Ховається за подібною картинкою, схильна до нестандартного мислення. Він не любить розповідати й навіть просто говорити про себе. Йому взагалі неприємні конкретні теми. Зате завжди готовий пофілософствувати про світоуклад. Вразливий, любить природу, не переносить тусовок і фамільярності. Романтик. Поважає чужу думку, прагне її зрозуміти. "Силовий" герой. Майже напевно за цією аватаркою ховається підліток. Доросла людина, що вибирає подібну картинку як своє мережне втілення, страждає яскраво вираженим комплексом неповноцінності. У житті він самотній, безпомічний і песимістичний. Може стати вірним другом. Як коханець або чоловік - з нього мало толку. Спокусниця. У повністю оголеному вигляді зустрічається рідко. Найчастіше за відвертими картинками ховаються дами, що активно шукають нових віртуальних знайомств. Легкі й приємні в спілкуванні, ненастирливі, люблять компліменти. На реальний контакт ідуть на превелику силу. Запросто можуть виявитися "мережевими транссексуалами", особливо в рідких випадках повного оголення. Пане Городецький - шо це за червоний хрест? Ви медбрат у підпіллі?)
Відповідь: Асоціації до аватарок Асоціюється з другом, не зважаючи на те, що обзивається бабою)) Білочка пана Левандівки з фотоапаратом - з п"ятою владою - всюди встигає, все бачить, на всіх компромати має
Відповідь: Асоціації до аватарок То у Вас певне щось з браузером Там Чєбурашка, насправді ... А, мої власні спостереження: - жінки частіше обирають якесь стилізоване зображення жінки, далі - звір'яти, ше рідше - щось стилізоване гарне-м'якеньке, далі - власні фоти, найрідше щось глузливе-кумедне-карикатурне. Останнього я, власне, ніколи не бачив. - У чоловіків - найчастіше щось абстрактне, далі - змістовне але неособисте або карикатурне, далі - стилізоване власне фото, найрідше - щось романтичне.
Відповідь: Асоціації до аватарок Мапа до захований скарб. Чи папір причеплений до стіни. Чи вікно з одним батоном - закрити.