Відповідь: Асоціації до аватарок Нє, ну чесно! Така собі горда, цілеспрямована, незалежна, віддана своїй справі (Скарлет - Тарі, ви - театру), ніким не підкорена,... можу довго аналогії проводити, але і так вже усім зрозумілий хід моїх думок
Відповідь: Асоціації до аватарок ну все теперечки відішла трохи і виправлюся.... лілі ну людоньки..ну шо ви...там... все... ах...це все-бла-бла-бла:cowboy: ліони аватар ух ти моя казьовочка волохата казявулічка ти така моя така... що засильно погладила-нічо зараз ще поглажу
Відповідь: Асоціації до аватарок а я от дивлюся на аватар Лулу і мені фільм "Русалка" пригадується (хоч фільм мені не дуже, але акторка класна, Лулу би в тім фільмі ще краще зіграла, 100
Відповідь: Асоціації до аватарок ви мене покорили!!!!!!! ще один шалений комплімент!!!!дякую! ці всі образи (іда... скарлетт...русалка...) дуже цінні для мене... сатир "як ущиплю буде...слід від поцілунку"
Відповідь: Асоціації до аватарок Нє,ну то ви ше не чули як я співаю..краще й не чути) По темі- Я маленький пухнастик Лулу мене зігріває І пальчиками ніжно обіймає
Відповідь: Асоціації до аватарок Чорна кішка та білий кіт - мій найулюбленіший фільм зі всіх які я бачив! Коли я побачив Ваш аватар (ще не було цієї теми), він дуже (не знаю чим) але одразу нагадав мені Іду (Бранку Катіч саме в тому фільмі) з того фільму.. от чесно, не знаю, можливо, підборіддя схоже, і взагалі сюжет аватарки... щось таке хитрюще, живеньке, добре, близьке до природи, оригінальне, просте й сексуальне... а потім я бачив Вас на фото у темі з фотками... Ви дуже вдало підібрали аватар! От видалася нагода сказати про це =) По темі: "Щоб усі лякались! Щоб не насміхались!" (с)Вовк з м/ф "Капітошка"
Відповідь: Асоціації до аватарок цокіт по скалистих схилах, весела мелодія сопілки крізь нічні звуки лісу, щирий сміх!... чи то "тіні забутих предків" чи то "нарнія")).