Відповідь: Асоціації до аватарок :D :D :D :D Надійна Надійка От зараз зміню аватар, щоб не обзивались!
Відповідь: Асоціації до аватарок Мені просто попередній набагато більше подобався! Ну ніяк не можу звикнути до такої Alias! Вибачайте!
Відповідь: Асоціації до аватарок Аліас - Брітні Спірс (сорі) Надійка - асоціюється із старовинним медальйоном з портретом, які колись висилали коханим
Відповідь: Асоціації до аватарок Я на сьомому небі від щастя!!! Справжня ALIAS повернулась!!! Попередній аватар (мультяшний) був кращий ніж Брітні,але цей шо зараз самий самий класний!!!
Відповідь: Асоціації до аватарок Дякую, Надійко: Показую показую пальчиком на ланцюжок, а ніхто й не помічає
Відповідь: Асоціації до аватарок Малявка - нагадує мені про мій відпочинок із татом у горах, під Петросом...
Відповідь: Асоціації до аватарок = А Лілія мені про відпочинок у Гурзуфі.... ...під Жанною з Мінська, лиш цигарки не вистачае.
Відповідь: Асоціації до аватарок У мене колір аватарки Курта асоціюєтся з місцевими енергетичними дрінками.