Відповідь: Асоціації до аватарок то асоціяція до вашої аватарки, миху (кіко можна оффтопити, нє? пишу, що належиться) о, книжка "пізнай свій обряд"
Відповідь: Асоціації до аватарок а мені від тієї аватарки "мурахи по шкірі". почуваюся поряд школяркою. подобається аватарка Miya - така динамічнопрекрасна... а від ав. Nadijka віє теплом та затишком. моя стара мені не подобалась - вліпила, поки гарну коняку не знайшла. от де тварина хороша!
Відповідь: Асоціації до аватарок О нагадало мені дитинство, клас десь так 6. Іподром(недалеко від стрийської, автобусного заводу), кінь на котрому я їздив Сагайдак.
Відповідь: Асоціації до аватарок Пригадалося з мультика "щоб усі боялись, щоб не насміхались. :D:D:D Сатире, ваша аватарка в мене нині викликає спогади зі школи: класний керівник - учителька зар. літератури, тема уроку: Кнут Гамсун... І Лілька, що як завжди рятує інших своїм підвішеним язиком. :D
Відповідь: Асоціації до аватарок Liliyah Romanova подруга-рибка з "Підводної братви", забула як її звати :shy: То та, яку озвучувала Анджеліна Джолі
Відповідь: Асоціації до аватарок навмисне взяла собі цю картинку на аватар - то таке саме в нас вдома кожного дня відбувається - шалена любов доці до котика, яка зазвичай закінчується здавленим хрипом бідного котярки :D :D :D
Відповідь: Асоціації до аватарок портрет дівчинки на болоті, котра не хоче віддати свого котика загарбникам
Відповідь: Асоціації до аватарок to Mariya : Ось нарешті дочекався. Чортенятко з логотипу FreeBSD (то ОС така). В мене нашивка така навіть є. Головне чортеня з тризубцем, то всьо файно. Не встиг to Ука : Сова-філософ, із рентгенівським поглядом.
Відповідь: Асоціації до аватарок Нє...То він на кастінг нової реклами "Пуми" готуеться)))) Переглянути вкладення 1290
Відповідь: Асоціації до аватарок Холодно в земле и кончился ток<с> Додано через 1 хвилину В 16-й Туманості, на планеті Каркату...