Відповідь: Асоціації до аватарок Mux - три священника Liliyah Romanova - чомусь нагадало статую із сектреним важілем, після натиснення на котрий ...
Відповідь: Асоціації до аватарок А якщо докладніше, то єпископи. Спускається вода в унітазі? :D:D:D SatYr отой золотий кубок біля ніка каже, що ви переможець серед усіх міфологічних постатей
Відповідь: Асоціації до аватарок Нє, шановна п. Ліля, в дівчини ріжки прорізаюцю То пастка для не незнаючих. Вам вже не потрібно пити стіко кави, бо аж почорніли.
Відповідь: Асоціації до аватарок Вирішила вас послухатися. П"ю чай. Білий. Думаєте, поможе? Вважайте, аби не було як в анеґдоті про тещу і тигра. "Сам напав, сам нехай і захищається". Миху, асоціяція: октоїх. Цікаво, чи забракне мені церковних термінів? :D:D:D
Відповідь: Асоціації до аватарок МИХ - Волхви... хоча знаю що не вони зображені Знов не встигла... що ж таке...
Відповідь: Асоціації до аватарок Alias, ваш теперішній аватар нагадує мені Брітні Спірз, яка обнюхалась...
Відповідь: Асоціації до аватарок Аліас, в мене нині щодо вашої аватарки асоціяції з якоюсь лялькою чи то манекеном.
Відповідь: Асоціації до аватарок от, а я мушу кожне значення слова вишукувати, чи бува ви мене не образили..... Додано через 1 хвилину ура! у Лілі пропали рогА! Додано через 1 хвилину ура! у Лілі пропали рогА!:ninja: Додано через 2 хвилини Тьфу, то у мене компютер завис.... а я розмріявся....
Відповідь: Асоціації до аватарок Та ні, то ти подібна на дівчинку, а вона скоріше всього на коханку боса.
Відповідь: Асоціації до аватарок :D:D:D Ну та, амурчик точно має знати, хто жінка, хто коханка. :D:D:D