Відповідь: Асоціації до аватарок це типу, ключиком до серця дражнюся? Лулу - ви думаєте, зі мною легко, як з кульбабкою? ню-ню
Відповідь: Асоціації до аватарок угу... а в разі чого.... як класно що я стільки гарних малюночків знайшла:radist: тепер можу час-від-часу "асоціювати".....
Відповідь: Асоціації до аватарок У ! У ! Уууууу ! Я д бетер стоп біфор ю ґет .... енд торн інто івел леді
Відповідь: Асоціації до аватарок То певно сестра аватару Mariya. Та і маму певно їх знаю, така з ріжками що появляються і зникають:shutup: P.S. А взагалі вінігрет виходить з того всього після зміни аватарів
Відповідь: Асоціації до аватарок Liliyah Romanova - я така собі відьмочка і мене краще не ображати...
Відповідь: Асоціації до аватарок Нірванка-суше волосся феном(фена не видно , замала фотка) Скорпіоля - стильний добрий скорпіончик
Відповідь: Асоціації до аватарок Аліас - холодна але чуттєва (а була така файна і тепла):p Додано через 53 секунди А чого? У мене щодо вашого аватару перша думка - часослов, друга - ірмологіон, третя - мінеї...
Відповідь: Асоціації до аватарок Дуже багато і завжди, миху. Он, подивилася на вашу аватарку і собі перечитую помалу ОТКРОВЕННЫЕ РАССКАЗЫ СТРАННИКА ДУХОВНОМУ СВОЕМУ ОТЦУ Така от асоціяція.