Відповідь: Асоціації до аватарок Liona ... Асоціюється з літописом про обряди давніх слов"ян. Типу купальських гульбищ. Запам"яталася лише одна фраза давньослов"янською мовою: "В бубни бьяху і дєвіц у води умикаху". ...улюблений студентський обряд на тій самій річці Стугні (40 км від Києва), про яку йде мова у літописі ...
Відповідь: Асоціації до аватарок нє, мені таки доведеться і цю аватарку змінити :D дякую, приблизно це я мала на увазі, обираючи цю аватарку Boris_Kiev Мейн-кун... цар-кіт... благородна порода... благородна людина...
Відповідь: Асоціації до аватарок Тож поїхали влітку на Стугну ? Або на Козинку ? Про студентські табори в селі Плюти чули ? Дякую ... Але поняття благородства в людей і в котів трохи різні... Ні в якому разі!!!
Відповідь: Асоціації до аватарок Lavazza "... Ось трохи перепочинемо й останню лавочку в сквері пофарбуємо..."
Відповідь: Асоціації до аватарок та то я просто жартую Он Скорпіолі вбачається тупість, вам ляльковість Всім не догодиш Не буду міняти, доки мені самій не набридне, ось так! ) Чула Там пройшло усе дитинство мого чоловіка Залюбки подивлюся на ці місця Борисе, то ж гра слів! Я думала, ви зрозумієте ок, вмовили
Відповідь: Асоціації до аватарок не знаю, не питала ще :D Якщо мене на ЛФ не буде деякий час, знайте - це я в чоловіка дозволу питалася з вами в Плюти поїхати :D :D :D Додано через 2 хвилини ги цікаво, що ж далі буде Lavazza - наспівую: "Я на солнышке лежу..... Я на солнышко гляжу..."
Відповідь: Асоціації до аватарок реклама Пуми (щойно по телеку показували, як ганяли м"яча напілюди, напів...з такими ногами)