Відповідь: Асоціації до аватарок Я ж така біленька . пухнаста...і кігтики в мене зовсім маленькі......поки що
Відповідь: Асоціації до аватарок Колись пан Mattilainen поставив собі аватарку - білого Медведа (що цілком природно). Згодом прийшла на форум пані (забув її нік), кілька разів писала "як тут новеньку привітають", потім поставила аватарку - "біла ведмедиця з ведмежатами". От тоді дісталося Mattilainen'у - "а хто це вже встиг привітати новеньку" ?
Відповідь: Асоціації до аватарок Борисе, у мене з вашою аватарою одна асоціяція. Польське слово "baczność".
Відповідь: Асоціації до аватарок - Я трохи відійду аби море було видко. - Та нашо тобі то море, фотографуй мене.
Відповідь: Асоціації до аватарок Це типу "високо сиджу, далеко гляджу" ? Ну ... реальний друг мого дитинства (майже 1:1 як на аватарці) саме "смотрящим" і працював. На буфеті "слов"янського стилю".
Відповідь: Асоціації до аватарок Зенкор асоціюється з повільно - тягучим поцілунком Додано через 2 хвилини Alias асоціюється з голівудською VIP Додано через 5 хвилин Liona , мабуть, вважає себе красивою весною, але весна трохи тупувата з виразу обличчя.
Відповідь: Асоціації до аватарок Liona не вважає себе красивою весною, вона така є тупуватий вираз обличчя? ну, кожен бачить те, що хоче бачити, чи не так? Скорпіоля асоціюється з іменем Оля, яка за знаком зодіаку скорпіон