Відповідь: Асоціації до аватарок lulu І поцілує принцеса кульбабку і перетвориться кульбабка на чарівного принца...
Відповідь: Асоціації до аватарок а чоловік який невчасно повернеться додому повірить у цю казочку, і заживуть вони довго і щасливо
Відповідь: Асоціації до аватарок лілю не сприйми то особисто-то цитата з 2-го фільму про сімейку адамсів...вона не точна але приблизно така...отже мортісія:
Відповідь: Асоціації до аватарок Клас! Ти що!!! Це найкраща асоціяція! Чудово передає мій дурнуватий оптимізм. :D:D:D ---------------- а на твоїй губки так цікаво затиснені: от не подую і так тобі й треба!
Відповідь: Асоціації до аватарок От я би тут написав щось гостреньке про ваші аватари, але не хочу, бо як накинетеся на мій - почнете грішити....
Відповідь: Асоціації до аватарок Йой, Миху, такі круті хлопці на вашій аватарці, а вам страшно. Та з такими хлопцями і в вогонь, і в воду. Ніц не страшно.
Відповідь: Асоціації до аватарок А ви не бійтеся. Он я не боюсь. От я на вашу аватарку подивлюся і мене до церкви тягне.
Відповідь: Асоціації до аватарок Клас! А то тобі. "Крім рукавички у смужку, в мене ще є спідничка в цяточку."
Відповідь: Асоціації до аватарок я ще не ходив, але одне знаю - якщо відішлють, сюди вже не повернуся...
Відповідь: Асоціації до аватарок Миху, невже під моїм крилом не почуваєтеся безпечно? От мені тепер на форумі дуже безпечно. Відколи ви аватарку поміняли. Додано через 28 секунд Та хто його туди пустить?
Відповідь: Асоціації до аватарок а за вашу аваторку мені тривожно... Додано через 35 секунд буду брудним.
Відповідь: Асоціації до аватарок Миху, із таким аватаром то мусите добре постаратися, аби бути брудним. А чого? Їй цілком ніц не бракує. :D:D:D