Відповідь: Асоціації до аватарок ... Вона пір"ячко, вона пір"ячко ... вона літає, вільно літає за вітром... (...а насправді це Пір"ячко керує вітром...)
Відповідь: Асоціації до аватарок Мультик старий добрий російський пригадався , про капітошку (один з моїх улюблених). А в мене такі асоціації (до Малявка): хитрюща, задумала якусь несподівану штуку і планує її втілити - чекайте, ви ще мене не знаєте, думає вона .
Відповідь: Асоціації до аватарок український, пізніше перекладений на російську, щоб нєбило націоналістов... маю на касеті українську версію...
Відповідь: Асоціації до аватарок ой б... тобто ой леле шкода шо ролєкс в кадр повністю не вліз:radist:
Відповідь: Асоціації до аватарок А мені аватарка Лулу нагадує симпатичний мультик про народ, що жив у кульбабці, і слоник їх носив у хоботі ми є тут! ми є тут!
Відповідь: Асоціації до аватарок А мені аватарка Лілі нагадує отой випадок,коли жінка доказувала,що ото стрижене,а хлоп казав,що брите. А чим закінчилась оця печальна історія,ви й самі знаєте...
Відповідь: Асоціації до аватарок а я так думала весь час шо то Путін. Але тут приклад іншого, коли хочеться показати все ,а виходить півгодинника, півгорня, півобличча. Фотограф певно зробив наголос на наявності обручки. А решта вже не важливо.
Відповідь: Асоціації до аватарок кір...віспа...вітрянка...ну що поробиш я -"любітель" (а хтось клей нюхає і шо?):D
Відповідь: Асоціації до аватарок (склав Кі-но Цураюкі, помітивши жінку, що ламала для букета вишневий квіт, і згодом надіслав їй) Гірською вишнею Майнула у тумані - І роздивитись до ладу не зміг, Та закохався Майже до нестями!
Відповідь: Асоціації до аватарок чи дома-дома красная панна.... святий вечур ой нема-нема десь у короля... святий вечур шиє кошулю самом королю... святий вечур а на комірци сизі голубци... святий вечур а на подолах райськії пташки... святий вечур сизі голубци як не загудуть... святий вечур райськії пташки як не полетять... святий вечур а ції святка святкуй здорова... святий вечур не сама з собою з отцем з маткою... святий вечур а на цих словах бувай здорова... святий вечур