Відповідь: Асоціації до аватарок Профіль, кульбабка, рука в смугастій рукавичці - сюжет для японської хокку.
Відповідь: Асоціації до аватарок м-дя..маладьожь...вот в наше врємя... нет-нет...я єщьо очєнь і очєнь...(хо-хо а то!)
Відповідь: Асоціації до аватарок "а за часів Хрущова наші баби були молодшими..." (з анекдоту про дідусів).
Відповідь: Асоціації до аватарок Свята вода - як бузинова гуща, кудись під лід пливе, пливе, пливе... Питаю: - Мамо, це вода цілюща? Скропити рани - тато оживе? (ліна костенко)
Відповідь: Асоціації до аватарок та ну... та що.. та що ви таке... говорите... дякую...дякую-дякую...мені приємно...але...ну дякую....
Відповідь: Асоціації до аватарок За дякую,тато маму не цілує. Стосовно аватара. Кульбаба з трьома хвостами лемура
Відповідь: Асоціації до аватарок "Впіймай мене!!" Додано через 4 хвилини А, нє! То тигра бомбочкою з літака викинули! Щось в мене погані асоціації..
Відповідь: Асоціації до аватарок Водоспад з волося? Мабуть Волосяпад))) Додано через 47 секунд Не переплутайте з Велосипедом:p