аська здохла :(

Тема у розділі 'www', створена користувачем duncan, 9 гру 2008.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:tongue:прочитала і встановила

2. bostvl

bostvl Well-Known Member

Мені дуже подобається QIP (навіть хотів недавно перейти на нього), але щось з ним останнім часом проблем багато. Таке враження, що AOL бореться тільки з ним. В мене R&Q станом від 31.07.2008 і коли мої колеги по роботі на пів дня залишаються без зв"язку (поки нема новішої версії QIP) в мене все без проблем працює.

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

колись і в мене стояла "криса", але не дуже вона мені подобалась, там не було якихось функцій. як у квіпі..ще щось..

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

AOL (найімовірніше) вже троха піднабридли совкові халявщики. Але основна біда не в тому, що вони халявщики і "сміття" для комерційного проекту - а в тому, що наближається 23 лютого.
    Традиційно у цей день AOL-івські сервери боряться за виживання - саме оця одна шоста суші "валить" нафік сервери своїм флудом у цей день.
    ==
    тому - думаю - краще не на AOL нарікати, а просто пересісти на джаббер або на MSN :)
    як на мене - краще б було, якщо б таки мікрософтівські сервери вбивали, ніж аолівські :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Афтере,скажіть будь-ласка чайнику,що таке MSN?:)Дякую:)

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

інша назва - хотмейл.
    Мікрософт пропонує свою пошту "на халяву" - виду username@hotmail.com.
    ті, хто мають таку поштову скриню - можуть користуватися мікрософтівським "месенджером" - мікрософтівською службою обміну повідомленнями.
    http://download.live.com/?sku=messenger

В деяких ICQ-клієнтах є підтримка цього, в квіпі - здається, немає
    Ну, і як рекомендація - google теж має подібну службу для обміну повідомленнями, безкоштовну, - google talk - квіпом підтримується :)

• Подобається Подобається x 2
  7. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

Всі ці клієнти зовсім по різному використовуються в світі.
    Скажемо в Європі однин більш популярний, в Штатах, інший.
    Тільки Аська за рекламу весь час б`ється і псує всім життя зміною протоколів. При чому дає результат це тільки на 1-2 доби, потім більшість все одно переходить на альтернативні клієнти без реклами.

8. MITALb

MITALb New Member

гуглтолк це джаббер, який, на відміну від МСН, співпрацює з рештою сервісів - ljtalk (livejournal), yandex, jabber...
    МСН, як і аська, має закритий код, так що невідомо як там і що) плюс вона важка

9. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

В мене якийсь трабл з квіпом. Стоїть версія 8092. Скільки років правдою служив і тут протягом останнього часу 1-2 міс через кожних 5-10 хв рве з'єднання. ICQ 6.5 тримає нормально зв'язок. Хто знає в чому проблема? І цікаво чи то в мене так чи це проблема загальна? Ноут підключаю до різних провайдерів і все то саме. Знайомого питав одного, в нього то саме. Шкода буде з ним прощатися, тобто з квіпом.

10. syavych

syavych копач

В мене всьо ок, може тому що версія 8095? Апгрейдитись не пробував?

а де твій аватар? :)