Мені дуже подобається QIP (навіть хотів недавно перейти на нього), але щось з ним останнім часом проблем багато. Таке враження, що AOL бореться тільки з ним. В мене R&Q станом від 31.07.2008 і коли мої колеги по роботі на пів дня залишаються без зв"язку (поки нема новішої версії QIP) в мене все без проблем працює.
колись і в мене стояла "криса", але не дуже вона мені подобалась, там не було якихось функцій. як у квіпі..ще щось..
AOL (найімовірніше) вже троха піднабридли совкові халявщики. Але основна біда не в тому, що вони халявщики і "сміття" для комерційного проекту - а в тому, що наближається 23 лютого. Традиційно у цей день AOL-івські сервери боряться за виживання - саме оця одна шоста суші "валить" нафік сервери своїм флудом у цей день. == тому - думаю - краще не на AOL нарікати, а просто пересісти на джаббер або на MSN як на мене - краще б було, якщо б таки мікрософтівські сервери вбивали, ніж аолівські
інша назва - хотмейл. Мікрософт пропонує свою пошту "на халяву" - виду username@hotmail.com. ті, хто мають таку поштову скриню - можуть користуватися мікрософтівським "месенджером" - мікрософтівською службою обміну повідомленнями. http://download.live.com/?sku=messenger В деяких ICQ-клієнтах є підтримка цього, в квіпі - здається, немає Ну, і як рекомендація - google теж має подібну службу для обміну повідомленнями, безкоштовну, - google talk - квіпом підтримується
Всі ці клієнти зовсім по різному використовуються в світі. Скажемо в Європі однин більш популярний, в Штатах, інший. Тільки Аська за рекламу весь час б`ється і псує всім життя зміною протоколів. При чому дає результат це тільки на 1-2 доби, потім більшість все одно переходить на альтернативні клієнти без реклами.
гуглтолк це джаббер, який, на відміну від МСН, співпрацює з рештою сервісів - ljtalk (livejournal), yandex, jabber... МСН, як і аська, має закритий код, так що невідомо як там і що) плюс вона важка
В мене якийсь трабл з квіпом. Стоїть версія 8092. Скільки років правдою служив і тут протягом останнього часу 1-2 міс через кожних 5-10 хв рве з'єднання. ICQ 6.5 тримає нормально зв'язок. Хто знає в чому проблема? І цікаво чи то в мене так чи це проблема загальна? Ноут підключаю до різних провайдерів і все то саме. Знайомого питав одного, в нього то саме. Шкода буде з ним прощатися, тобто з квіпом.