Я тут нещодавно забанив торговця. тільки книга від нього лишилася - "Как перестать беспокоиться и начать жить". Нікому не треба?
треба народитись, перші роки півтора нічим не турбуєшься і просто живеш Головне поголосніше верещати, ще є варіант дурдома. Тількти треба професіно та гарантовано зїхати з глузду, так щоб тільки посміхатись та пускати слюни. І все безтурботне життя забазпечено. Всі інші версію рахую брехнею. А книжку віддайте власнику, а краще спаліть. Бо недай боже попаде президенту.. тут нам і ППЦ....
Я в свою аську зайти не можу знов те саме пише - щось типу,що ця версія Icq is not availble( в мене стоїть квіп 8081)..скачала інфіум - далі не пускає..що то знов сталося?
Нова зміна протоколу, як і обіцяли))) Кажуть міранда ще тримає, якщо нова версія IcqOscar.dll є... а взагалі ігнорю аську з попереднього глюку (21.01) і сиджу на джаббері
Це один з протоколів... от http://jabberworld.info/Переход_с_ICQ_на_Jabber тут більш детальна інформація про протокол, і про перехід з аськи на нього.
в мене сьогодні маіл.ру агент не працював, а квіп 8081 як і раніше працював на УРА =) зараз вже вроді новий інфіум вийшов =)
Стара Міранда працює, новий Інфіум ні... Аська зло, бо реклами тьма, смайли фу та й взагалі... хочу квіп...
та як ні)) якщо мій знайомий зараз через новий інфіум сидить, тільки десь пів години тому як скачав, а я через старий сидів))
Я про себе кажу, та й на своєму форумі читала, у де-кого і новий не працює... Минулого разу у мене на роботі нічого не працювало, а дома ще тиждень 8080 нормально працював, то це все ще залежить від зовнішнього айпі