А ось це не будинок. Інститут з дослідження високих температур. Дзеркала сфокусовують енергію сонця у невеличке світлове п'ятно. Температура нагрівання рівняється кільком тисячам градусів. Така собі запальничка Десь в Іспанії здається... ---------- Додано в 02:28 ---------- Попередній допис був написаний в 02:25 ---------- Думаю це таки вже монтаж...
В Америке проектируют музей, в котором посетители становятся частью архитектуры. 25.03.2011 09:07 ---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ---------- ---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ---------- Завжди гостро (але "по-білому" ) заздрив тим людям, які вміють щось таке, чого не вмію я. ...Здавалося б - куб як куб, з якимись щілинами, та "припасованою" збоку "планкою"-ескалатором... Проте - гармонія безперечна, бездоганна у своєму мінімалізмі та природності... І цей лаконізм притягує, і одночасно - не буде "перебивати" принади музею, який знаходитиметься всередині... Дивина...
Храм Святого Сімейства у Барселоніhttp://youtu.be/RcDmloG3tXU Саграда Фамілія (Sagrada Familia) – храм Святого Сімейства у Барселоні, спроектований Антоніо Гауді. Будова собору була розпочата ще у 1882 році. Геніальний Антоніо Гауді не встиг закінчити свій грандіозний проект і роботи з будівництва собору, який став гордістю міста продовжуються до сьогодні. Як запевняють архітектори, до закінчення будівництва залишилося 13 років. Щоб показати запланований перебіг робіт, було створено це відео.
Як на мене - ідеальне місце відпочинку для двох Середньовічна Італія в готелі Le Grotte della Civita Le Grotte della Civita - це дуже незвичайний готель в місті Матера на півдні Італії. У готелю немає «зіркової» класифікації, зовнішній вигляд далекий від концепції розкоші, але видання New York Times внесло його в список найбільш незвичайних місць в світі, а Tatler di Condé Nast - в сотню кращих готелів на планеті. У 1993 році організація ЮНЕСКО оголосила Le Grotte della Civita Світовою спадщиною. І не дивно, адже цей унікальний архітектурний проект буквально розташований в печері. Готель представлений 18-ма номерами в кам'яних печерах, здатних розмістити до 40 гостей. Вони розкидані на трьох рівнях і сполучені сходами і терасами. Готель оточують сади і незвичайні будівлі, так що з кожного номера відкривається надзвиичайно красивий вигляд. В номерах ви не знайдете телевізора та міні-бару, адже дизайнери проекту завбачливо створили атмосферу самобутності і старовини. Що гарантовано, так це комфортабельне ліжко, опалення, кондиціонування повітря, безліч свічок і ароматерапія рідкісними маслами, а також відмінна кухня у стилі тринадцятого століття з тістечками і булками з джемом, сиром і ковбасками на сніданок. Увечері ж ви можете затишно розташуватися біля каміна і поринути в світ вин, дегустуючи кращі сорти даного регіону.
На фото кажется силиконовое одеяло похожее на Одеяла, действительно серьезно подошли к обустройству номера
Я багато читала і вивчала тему дизайну, архітектури і інтер'єру і прийшла до висновку що зараз немає певних норм, шаблонів і правил. Люди перестали мислити шаблонами, виходять за рамки, хочуть щось незвичайне, але не можуть висловити свою думку словами. По-цьому найкраще звернутися за допомогою до фахівців. Я ось працювала зі студією homeinteriors , результатом їх роботи дуже задоволена, багато нового від них дізналася. Хочу підсумувати, дизайн справа добровільна, але краще спеців вам ніхто не зробить красу.
трапилася добірка про те, що зараз отелі та кафе будуть і оздоблюють так, щоб було зручно робити селфі