Артобстрєл і "банкі посжигают"

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Bambook, 22 лют 2014.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ти в Харкові з якимось волохатьком )))) тому "ОК" навіть теоретично забезпечити не в змозі ))))) а щодо банків і т.і. хз як і з усім що коїться .... коли в нас валили леніна вже зібралися втрьох їхати опі*дюлювати "носіїв демократії" передумали через леніна, ну не за нього ж .... але відчуття "насірання" в душу залишилося ... якщо це була разова акція то х з ній але якщо щось подібне буде продовжуватися ... хз як воно буде ...

2. kym

kym Well-Known Member

Це називається вивітрювання совкового менталітету....... дальше теж провітрюйтесь.

3. artobstrel

нєхіба (то нове слово) якщоб замість леніна валили б клумбу - ставлення було б таке саме ... приїхали звідкись бандери (чи вони були хз, але усі в один голос кажуть що так було ) і нікого не питаючи почали щось ламати .... мабуть ні тре казати що наступні вибори жодна умовно "пробандерівська" фракція приречена ... пля! тіко зараз дійшло, то може це робить Юля ??? бо схід і центр завжди голосує не за а проти, проти - "бандьор", якщо на вибори будуть Юля і хто завгодно з правого сектору, оппо, і т.і. то Юля перемогла однозначно, і Ваші слова про гвинтівку і партію Батьківшини ну дооосі цікаво, а найняти команду фахівців іноземного походження для розробки сценарію та його втілення грошей у ціх робят вистачить ....

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та що тобі той ленін?
    Залиш його у минулому.От за клумбу так, я б теж розлютилась, бо то краса. А ленін? Тьху!Кому воно треба те каміння?
    Треба щоб зробили десь музей під відкритим небом з тими ленінами, кіровими і т.д кому сильно аж так неможливо без них жити, нехай їде , плате гроші і молиться, квіти, вінки кладе.

та не такий
    страшний як його малюють. Люди бояться того , чого не знають.У них бандерівці - це лісові , дрімучі бандити які будуть їх різати і заставляти говорити українською:)
    Як сказав дід "они нас оккупируют".
    Коли запитали, що він має на увазі і як це буде виглядати - нічого не міг відповісти.

• Подобається Подобається x 5
  5. artobstrel

ленін - нічого, а ось купка приїздунів які роблять що хцять - то вже інша справа ... каби наші завалил то і х з ним, втім там були і наші тому без особливого кипешу ....

зараз останнє що надо робити - це демонструвати сходу дебільність нового порядку ...
    так, і той хто це знає вішає на них усіх собак, леніна поваляли - бандьори, мента вбили - бандьори, пздюлів комусь дали - бандьори .... і то Ти мені розказуеш? це тут я москаль а в себе я клята бандьора, ще з 2004 року )))

6. Alias

Ну якщо не розуміють, то нехай бояться. Але так, щоб дуууже боялися ...крок вправо. крок вліво....щось не так - прийдуть "бандьори" і зроблять вам Майдан:mocking:
    Будуть мовчати як і під ригами мовчали...їх грабували, відбирали бізнес, а вони мовчали.
    Тепер шукають захисту у леніна. Смішно.

• Подобається Подобається x 2
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ситуація на диво швидко стабілізувалась, всі губернатори підіраси вже мочать Януковича, засуджують сепаратизм і клянуться в вірності новій владі. Якщо додати величезне бажання народу працювати для побудови міцної держави, і тепер вже справжній народний контроль над владою то думаю скоро мав би початись стрімкий економічний ріст...

• Подобається Подобається x 1
  8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хулiган, при всiй повазi - тричi ха-ха....
    Якi ви слiпцi, Боже ж мiй - та всi знаки чергового лохотрону вже з суботи видно було.

9. Alias

Та ясне ж діло- пристосуванці.

Вони що, погляди змінили, красти перестали, хабарі перестали вимагати? Ні,ні,ні. Вони ті ж самі як і були, тільки кашкета перевернули .

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Звичайно.........але сепаратизму і громадянської війни вже не буде. Може бути хіба пряма російська агресія, але я чомусь в таке не вірю...

11. Bambook

Bambook Persona non grata

Ти мав би забути про всі але, і хоча б вибачитися. Якби такі як ти тіпа нейтральні не знаходили виправдання діям ублюдків в погонах, і не обзивали простих людей, які від них оборонялися як могли - і тебе, скотину, захищали - екстремістами - могло бути менше загиблих і постраждалих.

І не вякай про те, що хтось когось штовхнув. Якщо це була якась скотина, яка перед тим казала, що "етіх майдаунов нада унічтожить" - то дуже гарно відбулася.
    Вуха нікому не відрізали, не вбили, на морозі вмирати не залишили?
    Так отож.

Іди в церкву і відмолюй гріхи. Інакше - будь проклятий разом з іншими поплічниками убивць.

• Подобається Подобається x 2
  12. artobstrel

за що? за твое розуміння мого чи за те що я сказав? єдине що було емоційним висером - це "тре було раніш розігнати усіх" - бо коли люди почали вмирати, то це не повинно було статися за ЖОДНОЇ мети,

скотина син твого тата та батько твого сина, та якщо ти побачивши трупи почав всератися, замість того щоб з'ясовувати хто винен, хто стріляв, з якого, - то до чого тут я? навіть у Дзеко! який мабуть випадково сів на вмикач глузду, виникло відчуття, що щось тут з розстрілами не сходиться, втім тобі похєр, тобі важливо щоб під істеричні воплі усіх загиблих повісити на ментів та закопати правду ....

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ні. Це не стабілізація, це щуряча поведінка.
    Тільки люстрація. Головні посади - само собою. Обласних очільників - теж. І мова йде не лише про тих, хто діяв, а й про тих, хто мовчазною бездіяльністю підтримав зека. Голови ОДА, прокурори, главмусори, даішники, судді - по кожному напрямку люстрація.

• Подобається Подобається x 5
  14. artobstrel

бридко дивитись, взяти того ж леніна хай йому грець, по всій області почали боротися з "жахливими " наслідками - зминають самі, з ПРу урочисто під свист натовпу виходять ...
    до речі тре навідатися в гості до маєтку ЮВ, Зайця - ще якось не чутно що в Криму землі у нефгенській кількості належить пздатім хлопам та дівкам. причому землі як на узбережжі так і у заповідних дільницях ...

15. yasam

yasam Well-Known Member

вас ніхто не тримає, лише лінь

16. artobstrel

та ну, де я де вона та і як озирнуся то один, нема однодумців ...

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Артобстрєл, як Вам тут зараз, без тих, кого завжди вважали однодумцями?

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мабуть добре... Попав в гарячі обійми вчорашніх НЕоднодумців.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я б не сказала, що він в обіймах.

Мені просто цікаво, чи усвідомлює артобстрєл, що дружба закінчилась, як тільки він зашагал нє в ногу.

20. Forpost

Forpost Стоїк

Усвідомлення може викликати коротке замикання в мозку тому виходячи з першого закону Кіргофа то йому не світить

а де твій аватар? :)