Артек. Яким ми його пам'ятаємо.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 25 лют 2009.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Июнь 1972 года.Морской. :preved:
    Как молоды мы были.....

• Подобається Подобається x 7
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Що дійсно досі потрибно мати не тільки гроші, але й бути "великою шишкою"??? о_О

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скоріше не "великі шишки". а в кого є гроші.Рокв два-три назад моїй племунниці пропонували їхати в Артек, коштувала путівка 5 тис.гр.Не поїхала, бо в батьків не вистачало грошей, поїхала в Молоду гвардію м.Одеса.
    А коли в школу ходили, то одній дівчинці з багатодітної родини дали путівку, повернулася дуже задоволеною.Але то було тоді..зараз може все змінилося.

• Подобається Подобається x 9
  4. Веда

Веда Well-Known Member

У нашому місті безкоштовні путівки давали і у роки незалежності багатодітним, чорнобильцям. Правда не в літні місяці, але діти буди задоволені, і батьки теж.
    Можливо те від міської влади залежить?

• Подобається Подобається x 3
  5. Може й не треба бути "шишкою", але розповідали про випадки, коли путівки в Артек, призначені для талановитих дітей - переможців різних конкурсів, купували для своїх чад "круті".

6. Веда

Веда Well-Known Member

Таке було завжди, і за часів СРСР було...

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хм..а цитата не моя:)Я такого не писала.
    Олю, завжди так було і так є.Але з нашого міста багато дітей відпочивали в Артекуі були вони переможцями і конкурсів . і з багатодітних сімей.Звичайно, що якийсь відсоток і діти "шишок" туди потрапляли.
    А ми з сестрою кожного року в Кримських таборах відпочивали і не було проблеми взяти путівку.Ех..золоте дитинство....

• Подобається Подобається x 4
  8. Liona

Liona кавоманка зі стажем

ОООО, Артек!!! :good: Путівка в Артек - то єдине везіння у моєму житті (принаймні поки що :) ). Я - не шишка і не чорнобилець :) Просто мала щастя перемогти в кількох конкурсах :mocking:

• Подобається Подобається x 8
  9. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не согласен."Хрустальная"-лучшая
    Я этим угольком в мае 79-го на балконе "Хрустальной" расписался:)
    Средняя фотка,если не ошибаюсь,вид на столовую "Горного" лагеря?"Хрустальная" ела в том корпусе,что на фотке ближе

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бєрьозку рисували..?

Мушу засмутити: у 1980 балкони "Хрустальної" були чистими. :)

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Я не так выразился.Не на балконе,а на солярии,по краю площадки была ,как это сказать,отделка из кровельного железа.Вот на ней и написал,так,чтоб дождь не смыл и в глаза не бросалось.Так что,Левандивка,облом- жива надпись,скорее всего

12. Faraosha

Faraosha Member

Артек супер. Я туди потрапив по путівці від мерії, яку вибивали доволі довго. За той час змінились кілька раз люди які займались справами сімї та молоді.
    Був хрустальному, спочатку було не дуже, так як потрапив в групу де були одні росіяни і до тогож із азійської сторони Росії. А також було спочатку важко ходити по тій безлічі сходів.
    Але загалом супер було.

13. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Артек

Хто був у цьому величезному совецькому таборі з багатьма традиціями?

Я був в 1998 після юнацьких олімпийських ігор у серпні (під час нашого відпочинку якраз і відбувся дефолт Росії 17 серпня, і в нас грохнулися рублі). Я тоді вчився у спортивної школі, і після ігор поїхав разом з моєю школою. Пісня Руслани і ко. про Артек, який наповнює вітрила, була написана у 2000-х, але я її знайшов нещодавно і можу сказати, що вона щось відповідне дійсності відображає.

Хто там був? Які ваші спогади про Артек, чи вони залишаються? Пам'ятаєте Артек як у пісні?

14. Mikhail

Пробачте за помилку. Не розшукав теми про Артек і створив цю, на жаль.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я андрути люблю "Артек".:good:
    Особливо молочні....:nyam2:

• Подобається Подобається x 3
  16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Только вредны они для здоровья, трансжиров много

17. Romko

Але сі хоче....:sorry:

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

19. Romko

20. Mikhail

Кому не сподобалось відпочувати в Артеку і чому? Що там таке було, що вам не сподобалось?

а де твій аватар? :)