Тут я з Вами згоден. Але на заводі виробнику, їх не наварили бо не було такої вимоги від замовника. Ці ж БТРи, робилися не для нас. Тройки робилися для тайців, четвірки для Іраку. Чому не роблять комплекти? Тому що в нас панує бюрократія. Спочатку генералам треба прийняти рішення. Потім провести НДР, потім ДКР, треба скласти технічне завдання для виробників, потім, треба ж тендери провести, побитись із АМКУ, і всьо такоє... А! І зміни до бюджету МО слід зробити! Я так гадаю, що, в разі, якщо рішення, таки, приймуть, десь навесну наступного року наші БТР-и отримають нормальні грати. Хоча десь вже писали, що таки навісять якісь екрани перед відправкою. Будемо на це сподіватись. Бо це реально не проблема. У нас в кожній області вистачає заводів, на яких можна це зробити. ---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ---------- Наскільки я розумію, проти мін.
Потроху розгрібаються, як з тими тендерами. Та йой (як кажуть в Львові), заїхати на першу ліпшу металобазу, чи як то називається де брами роблять, там за пів-дня все буде готово.
Не ефективна конструкція. Для фугасок ланц залегкий і висить зависоко. І колеса не захищені. Для розтяжок теж не дуже, бо і так спрацює. Протиднищеві - місце підвісу невдале... Може для захисту ніг десанту, що за машиною ховається?
Ополченцы блокировали поставляющий детали для украинских вертолетов завод Бойцы Народного ополчения остановили производство некоторых деталей для вертолетов «Мотор-Сич», которые украинские военные используют при атаках в восточных регионах, заявил замминистра обороны Донецкой народной республики Федор Березин. http://www.vz.ru/news/2014/6/27/693067.html
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XpYRnmAT03I Первый блокпост у Славянска после ночного нападения танков. Погибшие, раненые. На видео только сгоревшая техника. Заявленного подбитого танка боевиков не видно.
- Вчора було озвучено загальну кількість людей, які загинули і були поранені під час АТО. На вчора вона складала 200 осіб, але, на щастя, була припущена технічна помилка і насправді загинуло 197 чоловік, і це з урахуванням трьох міліціонерів та прикордонника, які загинули сьогодні», - сказав Лисенко. Він уточнив, що серед загиблих 152 військовослужбовці ЗСУ, 7 - СБУ, 8 - Державної прикордонної служби, 12 - Національної гвардії України і 18 працівників органів внутрішніх справ. Як я ненавиджу мусорів... ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ---------- Підераст мусАрський... "Підписання" тексту Присяги...
Если интересно, то тут, тут и вот тут, есть неофициальный сводный, поименный список погибших. С указанием, по возможности, звания, военного формирования и места гибели. Официальных таких списков, я пока не встречал.
Спасибо, я эти списки видел. ЗЫ Ведь это внутренняя война. Почему армия гибнет сотнями, а мусора отсиживаются по нычкам? Где эти мєнтогвардии и спєцмусарки???
При чому тут внутрішня чи ні. Значення має масштаб. Зараз вже масштаб військової операції. В міліції артилерії немає.
Мозгів у мусорів немає, а не артилерії... Гаубиці стріляють за десятки кілометрів. Армія могла би помогти мусорам вогнем артилерії, авіацією, реактивною артилерією... Але тих козлів на фронт не заженеш...
Доконаний факт, додати нічого. Чорною піхотою підуть чи шо? Це теж як на початку війни в Чечні перше пробували своїм ОМОНом порядок навести. Куди там. Всілякі "Альфи" використовують, але використовувати їх як піхоту - мікроскопом цвяхи забивати. Навіть десантників використовувати як піхоту - марнотратство. Якби я був кадровим охвіцером запасу і знаходився в домашньому затишку, я б не розкидався такими словами.
А на блокпостах стояти що заважає? А зачистку районів робити що заважає? Який, до перделі, мікроскоп. Мусора стоять як загород загони, по тилам. І того мадяра призначили тому, що влада боїться ЦЮ армію, якій гівна накидали повну торбу... Зрештою мусор ніколи не був людиною... ---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ---------- А я буду розкидатись, бо ваші славаукраїнці знають, для чого кидають ненавчених гуманітарієв в бій, замість фахівців.
Ага, фсьо пропало. Полудурки там не потрібні, шоб через недбалість страждала вся справа. Воюють хороші геройські хлопці, а міліціянти-тюхтії теж займають належне їм в житті місце. ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- Яких фахівців, не сміши мене, де ті фахівці. Ненавчені стають навченими, фахівці в пологовому будинку не родяться.
На БРДМ бы модуль нормальный, а не люки с пулеметом. И цены ему бы не было. Но к сожалению, у нас нет на это финансов. Может в будущем и заменят. А в общем модернизация БРДМов, уже давно напрашивалась. P.S. На 2.34 российский БТР, обвешаный решетками по проекту НИИ Стали. P.P.S.Печально, что все еще используют чертежи на бумаге. Надеюсь им подкинут денег, и они перейдут на электронные версии. P.P.P.S. "Российские террористы", "российские гранаты" Я конечно не оспариваю тот факт, что на востоке хватает граждан РФ. Но что-то мне подсказывает, что большинство там наши. Да и РПГ наверно еще советские. Говорили бы уже как-то более обобщенно, "террористы", "сепаратисты", "гранаты противника".