Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Тут я з Вами згоден. Але на заводі виробнику, їх не наварили бо не було такої вимоги від замовника. Ці ж БТРи, робилися не для нас. Тройки робилися для тайців, четвірки для Іраку.
    Чому не роблять комплекти? Тому що в нас панує бюрократія. Спочатку генералам треба прийняти рішення. Потім провести НДР, потім ДКР, треба скласти технічне завдання для виробників, потім, треба ж тендери провести, побитись із АМКУ, і всьо такоє... А! І зміни до бюджету МО слід зробити! Я так гадаю, що, в разі, якщо рішення, таки, приймуть, десь навесну наступного року наші БТР-и отримають нормальні грати.
    Хоча десь вже писали, що таки навісять якісь екрани перед відправкою. Будемо на це сподіватись. Бо це реально не проблема. У нас в кожній області вистачає заводів, на яких можна це зробити.

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

Наскільки я розумію, проти мін.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Потроху розгрібаються, як з тими тендерами.

Та йой (як кажуть в Львові), заїхати на першу ліпшу металобазу, чи як то називається де брами роблять, там за пів-дня все буде готово.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не ефективна конструкція. Для фугасок ланц залегкий і висить зависоко. І колеса не захищені. Для розтяжок теж не дуже, бо і так спрацює. Протиднищеві - місце підвісу невдале...
    Може для захисту ніг десанту, що за машиною ховається?

4. metallic

Скорее всего Вы правы.

5. kym

kym Well-Known Member

Якої товщини мішок з піском гальмує 7.62

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

7,62 може? Мішка з два, товщина ж в них стандартна.

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вчорашній день... А оце саме те.

8. komisaras

komisaras миється в бані

Ополченцы блокировали поставляющий детали для украинских вертолетов завод

Бойцы Народного ополчения остановили производство некоторых деталей для вертолетов «Мотор-Сич», которые украинские военные используют при атаках в восточных регионах, заявил замминистра обороны Донецкой народной республики Федор Березин.
    http://www.vz.ru/news/2014/6/27/693067.html

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XpYRnmAT03I

Первый блокпост у Славянска после ночного нападения танков.

Погибшие, раненые. На видео только сгоревшая техника.
    Заявленного подбитого танка боевиков не видно.

10. VasMT

:facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  11. VasMT

- Вчора було озвучено загальну кількість людей, які загинули і були поранені під час АТО. На вчора вона складала 200 осіб, але, на щастя, була припущена технічна помилка і насправді загинуло 197 чоловік, і це з урахуванням трьох міліціонерів та прикордонника, які загинули сьогодні», - сказав Лисенко.
    Він уточнив, що серед загиблих 152 військовослужбовці ЗСУ, 7 - СБУ, 8 - Державної прикордонної служби, 12 - Національної гвардії України і 18 працівників органів внутрішніх справ.

Як я ненавиджу мусорів...

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

Підераст мусАрський...
    "Підписання" тексту Присяги...

12. metallic

Если интересно, то тут, тут и вот тут, есть неофициальный сводный, поименный список погибших. С указанием, по возможности, звания, военного формирования и места гибели. Официальных таких списков, я пока не встречал.

13. VasMT

Спасибо, я эти списки видел.
    ЗЫ
    Ведь это внутренняя война. Почему армия гибнет сотнями, а мусора отсиживаются по нычкам? Где эти мєнтогвардии и спєцмусарки???

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

При чому тут внутрішня чи ні. Значення має масштаб. Зараз вже масштаб військової операції. В міліції артилерії немає.

15. VasMT

Мозгів у мусорів немає, а не артилерії...
    Гаубиці стріляють за десятки кілометрів. Армія могла би помогти мусорам вогнем артилерії, авіацією, реактивною артилерією... Але тих козлів на фронт не заженеш...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Доконаний факт, додати нічого.

Чорною піхотою підуть чи шо? Це теж як на початку війни в Чечні перше пробували своїм ОМОНом порядок навести. Куди там.

Всілякі "Альфи" використовують, але використовувати їх як піхоту - мікроскопом цвяхи забивати. Навіть десантників використовувати як піхоту - марнотратство.

Якби я був кадровим охвіцером запасу і знаходився в домашньому затишку, я б не розкидався такими словами.

17. VasMT

А на блокпостах стояти що заважає? А зачистку районів робити що заважає? Який, до перделі, мікроскоп.
    Мусора стоять як загород загони, по тилам. І того мадяра призначили тому, що влада боїться ЦЮ армію, якій гівна накидали повну торбу...
    Зрештою мусор ніколи не був людиною...

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

А я буду розкидатись, бо ваші славаукраїнці знають, для чого кидають ненавчених гуманітарієв в бій, замість фахівців.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, фсьо пропало. Полудурки там не потрібні, шоб через недбалість страждала вся справа.
    Воюють хороші геройські хлопці, а міліціянти-тюхтії теж займають належне їм в житті місце.

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Яких фахівців, не сміши мене, де ті фахівці. Ненавчені стають навченими, фахівці в пологовому будинку не родяться.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

20. metallic

На БРДМ бы модуль нормальный, а не люки с пулеметом. И цены ему бы не было. Но к сожалению, у нас нет на это финансов. Может в будущем и заменят. А в общем модернизация БРДМов, уже давно напрашивалась.

P.S. На 2.34 российский БТР, обвешаный решетками по проекту НИИ Стали.

P.P.S.Печально, что все еще используют чертежи на бумаге. Надеюсь им подкинут денег, и они перейдут на электронные версии.

P.P.P.S. "Российские террористы", "российские гранаты" :facepalm: Я конечно не оспариваю тот факт, что на востоке хватает граждан РФ. Но что-то мне подсказывает, что большинство там наши. Да и РПГ наверно еще советские. Говорили бы уже как-то более обобщенно, "террористы", "сепаратисты", "гранаты противника".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)