Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прикольно. Луганда напала на РФію.

• Подобається Подобається x 2
  2. Wili

Wili Well-Known Member

Спілкувався з знайомим якого призвали, 30 років, дитина, сказав що воювати не буде і краще відати схід, заперечити не мав морального права, адже він там а я тут, але відчуття після розмови якесь бридке

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не врубався. Де він "там", якшо в Слов'янську, то на біса його призвали, якшо "воювати не буде"?

4. Wili

Wili Well-Known Member

Ні він просто в армії десь біля Яворова, в зону бойових дій їх поки що не посилають.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можна зрозуміти насправді, бо воювати - безглузде заняття. Але для таких випадків як зараз треба сформувати професійну армію, щоб там були люди, чиєю роботою є війна.

• Подобається Подобається x 3
  6. Wili

Wili Well-Known Member

розумію, воювати ніхто не хоче, але профармії у нас немає, а відамо схід, тоді і всій Україні прийде кінець.

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому немає, є певна кількість, ті ж десантні бригади. На майбутнє життя нас вже навчило що краще всім поголовно мати військову підготовку. Думаю ваш знайомий за Донбас воювати не готовий, але за Яворів мабуть вже буде готовий. Але резервісти все-рівно на додаток до професійного ядра, якому однаково де виконувати завдання, хоч на Марсі. Тому вони не розказують шо вдома діти плачуть.

8. kym

kym Well-Known Member

Ну то поясніть тому придурку що краще свою дитину захищати на Сході ніж у Львові. Коли терористи доберуться до Львова то буде набагато тяжче. Захищати свій дім і родину треба на чужій території, а не воювати в себе на городі - тоді точно і дім і родина постраждає. Це прописні істини, але ідеологічна робота в армії на нулю - через таке відношення. Багато люде взагалі не розуміють що відбувається, а якщо до цього добавити саботаж свідомий і не свідомий то картина невесела получається, але треба це виправляти

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ясно шо не розуміть. Одна справа в тебе на городі снаряди падають, а інша - за 800 км.

10. Wili

Wili Well-Known Member

Нехай йому хтось інший пояснює, я не вправі, кожний сам приймає рішення і сам буде відповідати за наслідки.

11. Exitus

Exitus Well-Known Member

Законы читать надо... В украине опять введен призыв на срочную и в этом году начинается он в июне .
    "Вот такие вот дела."©

12. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

армія має бути такою як в Євреїв, у Ізраїлі , тобто зброя має залишатися вдома у всіх хто служив а служити повинні всі в т.ч. жінки http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2764377&postcount=3457
    і ще щодо ліній укріплення ми Коломойський можемо створити найдовшу у світі стіну після китайської звісно
    http://www.infoniac.ru/news/Samye-neveroyatnye-i-znamenitye-steny-mira.html

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Голова Держкосмосу звільнив 212 офіцерів за ігнорування мобілізації

Голова Державного космічного агентства Юрій Алексєєв звільнив 212 офіцерів-співробітників агенства за неприбуття в розпорядження Міністерства оборони під час часткової мобілізації. Про це сказано в указі голови Держкосмосу від 11 червня.

"...офіцерів, наказом Міністра оборони України від 05.06.2014 № 272 зарахованих у розпорядження міністра оборони України з 31.05.2014, як таких, які не прибули у визначені пункти у визначений термін, звільнити від займаних посад", - сказано в указі.

Офіцери звільнені із займаних посад відповідно до п. 154 Положення про проходження громадянами військової служби в Збройних Силах України й п. 10 Положення про Державне космічне агентство. Серед звільнених офіцерів 6 полковників і 91 підполковник.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:mocking:
    От молодець...
    От нєгадяї, ті космонавти...

15. morze

morze Well-Known Member

Армія все спише -яка велика ціна тому, з чого ми насміхались!

16. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

МАЛО!!! Судити підлоту за зраду Батьківщині!

17. kym

kym Well-Known Member

Не все так просто.... серед "космічних" офцерів майори і капітани найнижчі по званню - практично рядові.
    Кваліфікація цих офіцерів дуже висока - щоб підготувати їм заміну потрібно роки..... щоб це часом не було спеціальним замовленням росії по ліквідації цілого спец підрозділу. Щось не дуже віриться що така кількість не хоче служити Україні.

18. VasMT

Куm, все набагато простіше. Вам згодували чергову качку. :facepalm:
    Коресбандюги вхопились за страшні слова " про звільнення" і понапридумували всякиї фігні. Я ж давав статтю Положнння про проходження служби. Тай важко прибути по мобілізації, якщо ти живеш в Евпаторії...

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Василь Михалыч! Прекрати гнать пургу. Я Этих своих татар стремался на родину возить. Я в транспортном обеспечении служил, ВОСО - элитное подразделение.
    Так, когда, я бойца просрал, я готов был сам в тот гроб лечь, ибо его мать блажила: ну не рожала я больше сыновей! Рустам единственный!

Василь, сукой не былыл и сукой не умру.
    Тогда, я спас свою роту, не дав ЕЙ ВООБЩЕ СТРЕЛЯТЬ,
    Накрыли обезьяны их случайно. А моя совесть чиста, я своих солдат привез на Родину живыми.

20. VasMT

Я в последнее время плохо понимаю слов.
    Безусловно, честь и хвала командиру вернувшего своих подчиненных матерям и женам живыми и здоровыми.
    Но вопрос не в этом.

Вопрос в 212-ти "предателях".
    Коресбандюги и журнатутки переврали все, до чего дотянулись их грязные руки.
    А наши лапшееды тут же заклеймили позором и наслали проклятья на людей, не разобравшись в вопросе.

Объясню, если позволите.

Крым отошел России. С людьми и имуществом.
    Верховна Рада принимает Закон "Про обеспечение прав і свобод граждан и правовой режим на временно оккупированной территории Украины". Согласно этого Закона "военнослужащие воинских формирований и правоохранительных органов Украины, которые не прибыли в определенные пункты в определенные воинскими формированиями и правоохранительными органами Украины сроки, считаются оставившими воинские части, и зачисляются в распоряжение соответствующих должностных лиц." Человеческим языком, - если к определенному сроку, а это, согласно Директиве МО и ГШ от 6.05.2014, 12 мая 2014 года, военнослужащие не прибыли на сборные пунктры, то их зачисляют в распоряжение Министерства обороны (мусоров в распоряжение МВД). Об чем издается Приказ. И он есть, - Приказ МОУ по личному составу от 5 июня 2014 года № 272, согласно которому все 212-ть военнослужащих зачисленны в распоряжение Министерства обороны Украины в списки Департамента кадровой политики МОУ. Соответственно Государственное космическое агентство, куда ранее, еще в мирное время, были откомандированы военнослужащие, издает приказ по личному составу об освобождении этих военнослужащих от занимаемых должностей.
    Все просто, как белый день.
    И еще. Уволить старших офицеров могут только соответствующие должностные лица - либо командующий видом Вооруженных сил, либо Министр обороны.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)