Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не треба їх збирати, альтернативи немає, солдати так жили все життя. Хто хоче побачити красиву злагоджену війну? Такої не буває. Війна - це хаос у всьому.

Не треба цього пафосу.

Ну так. Тобто ви особисто спали б на землі і не висували ніяких претензій?

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Шановний, то для вас пафос, бо напевно однакової вікової категорії з тими "вояками". Для мене це реальні слова, які відповідають моєму складу душі, мислення та поведінки в цілому. Причина такого мислення в тому, що у свій час служив в нормальних військах (КДБ), де вчили не пускати слюні, а усвідомлювати для чого ти тут і хто за твоєю спиною.
    Але це знову для вас пафос... .

В даному випадку спав би. Коли я був на заробітках, то глибокою осінню при перших морозах кілька днів спав на купі гілляк накритих травою, накриваючись тим, що під руки потрапило. Просто не було де спати, бо будову починали від фундаменту і знаходилась ця будова біля 30 км від найближчого населеного пункту.
    Тут людей фактично призвали на війну, а вони умов вимагають. То хай замовлять їм кілька спальних вагонів і няньку в придачу.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка повинна бути вікова категорія?

Це правда. На війні як на війні. Хоча можливо немає навіть того, що передбачено статутом - дощовиків, палаток і т.д.

4. консультант

Рядові - від 18 - 45 років, сержанти до 50-ти років, прапорщики та офіцери - 55 років. а в період повної мобілізації всі категорії до 65 років, можна і старших, якщо йому дозволяє здоров"я. В партизанські загони - всі бажаючі але спроможні реально приносити якусь користь в боротьбі проти окупантів. Голубих на передову для психічної атаки.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так і є, які в вас претензії?

6. консультант

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви написали шо хтось з рядових винен в чиїйсь смерті. Як на мене дуже голослівна заява з надмірним пафосом.

8. консультант

Ось що я написав:
    Якщо ви не розумієте суті написаного, то нічим помогти не можу.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо тут розуміти. З серії "Де ви с### були в ніч на 19-те".

10. metallic

metallic Well-Known Member

11. консультант

Всіх прапорщиків та офіцерів, включаючи генералів та інших клоунів, які продавали все, що можна було продати в армії - в штрафбат на передову, без касок, бронижелетів та автоматичної зброї. Тільки штик-ніж, сваперна лопатка, та карабін з ящиком патронів. Ненавиджу пузатих скотів... .

12. iso

iso Well-Known Member

Це називається порівняти щось із чим...
    Так на війну призвали воювати, а не в якості гарматного мяса

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 2
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в чому різниця полягає?

15. консультант

В тім той справа, якщо там я міг спати в таких умовах, то в даному випадку на рахунок відповідальності і потреби в цьому навіть порівняти важко... .

16. iso

iso Well-Known Member

17. metallic

metallic Well-Known Member

В "Укроборонпроме" подтвердили факт кражи современных комплексов радиоэлектронной борьбы (РЭБ) типа "Мандат"

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А як там щодо мусорів? Їм кусень колючого дроту стане?

19. artemlanos

artemlanos Member

В Харькове почти всех призывают до 25лет.... Вот такие вот дела.

20. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

https://www.facebook.com/photo.php?...5759197.52544.100000759368523&type=1&theater#

Донецкая область. Ополченцы, со стороны украинской границы атакуют российское село. Готовится вторжение?
    В украинском посёлке Новопетровское, неподалеку от г. Снежное (Донецкой области) ополченцы развернулись и неожиданно для всех, начали стрелять в сторону российско села Куйбышево, атака на русский населенный пункт продолжается и сейчас.

Возможно это провокация российских военных, благодаря которой появится повод для официального вторжения войск РФ в Украину?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)