Не треба їх збирати, альтернативи немає, солдати так жили все життя. Хто хоче побачити красиву злагоджену війну? Такої не буває. Війна - це хаос у всьому. Не треба цього пафосу. Ну так. Тобто ви особисто спали б на землі і не висували ніяких претензій?
Шановний, то для вас пафос, бо напевно однакової вікової категорії з тими "вояками". Для мене це реальні слова, які відповідають моєму складу душі, мислення та поведінки в цілому. Причина такого мислення в тому, що у свій час служив в нормальних військах (КДБ), де вчили не пускати слюні, а усвідомлювати для чого ти тут і хто за твоєю спиною. Але це знову для вас пафос... . В даному випадку спав би. Коли я був на заробітках, то глибокою осінню при перших морозах кілька днів спав на купі гілляк накритих травою, накриваючись тим, що під руки потрапило. Просто не було де спати, бо будову починали від фундаменту і знаходилась ця будова біля 30 км від найближчого населеного пункту. Тут людей фактично призвали на війну, а вони умов вимагають. То хай замовлять їм кілька спальних вагонів і няньку в придачу.
Яка повинна бути вікова категорія? Це правда. На війні як на війні. Хоча можливо немає навіть того, що передбачено статутом - дощовиків, палаток і т.д.
Рядові - від 18 - 45 років, сержанти до 50-ти років, прапорщики та офіцери - 55 років. а в період повної мобілізації всі категорії до 65 років, можна і старших, якщо йому дозволяє здоров"я. В партизанські загони - всі бажаючі але спроможні реально приносити якусь користь в боротьбі проти окупантів. Голубих на передову для психічної атаки.
Про свої претензії стосовно армії я написав вище. Ви не там і то шукаєте. Не зациклюйтесь на словах і словосполученнях, а вникайте в їх зміст або суть.
Ви написали шо хтось з рядових винен в чиїйсь смерті. Як на мене дуже голослівна заява з надмірним пафосом.
Всіх прапорщиків та офіцерів, включаючи генералів та інших клоунів, які продавали все, що можна було продати в армії - в штрафбат на передову, без касок, бронижелетів та автоматичної зброї. Тільки штик-ніж, сваперна лопатка, та карабін з ящиком патронів. Ненавиджу пузатих скотів... .
В тім той справа, якщо там я міг спати в таких умовах, то в даному випадку на рахунок відповідальності і потреби в цьому навіть порівняти важко... .
Звичайно. Але і наслідки в різних лежать вагових категоріях. Невиспаний і голодний солдат і невиспаний і голодний заробітчанин. Солдат без бронежилета і заробітчанин без, наприклад, гумових рукавиць Солдат без набоїв і заробітчанин без цвяхів... А солдат не пошле свого командира...
В "Укроборонпроме" подтвердили факт кражи современных комплексов радиоэлектронной борьбы (РЭБ) типа "Мандат"
https://www.facebook.com/photo.php?...5759197.52544.100000759368523&type=1&theater# Донецкая область. Ополченцы, со стороны украинской границы атакуют российское село. Готовится вторжение? В украинском посёлке Новопетровское, неподалеку от г. Снежное (Донецкой области) ополченцы развернулись и неожиданно для всех, начали стрелять в сторону российско села Куйбышево, атака на русский населенный пункт продолжается и сейчас. Возможно это провокация российских военных, благодаря которой появится повод для официального вторжения войск РФ в Украину?