Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. avatarwin

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ісус Христос підходить?

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а це взагалі така традиція: афганці прийшли під раду - згадали про афганців, ворог напав - згадали за армію, п окраїні пішла дупа бидловиявлення та калорадизації - згадали за ментів, колись так і за пужарку мабуть згадають ...

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

і питає - сємкі є ? - а якщо найду ?

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Оце якби ти не розмістив, я б і не знав шо "всюди поститься чи треба чи не треба, а то і по декілька раз". Через 10 секунд виключив.

6. metallic

metallic Well-Known Member

На рівненському полігоні бунт. Солдати відмовляються їхати воювати на схід

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Треба пояснити солдатам шо підмітання плацу і фарбування бордюрів - не основне призначення солдата.

• Подобається Подобається x 2
  8. avatarwin

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось я борюсь-борюсь, а грошових знаків ніхто не дає. А кого ви хочете президентом?

10. metallic

Так аналогов у 24-ки, никогда и не было. Я не припомню у других стран, вертолеты такой концепции. Конечно же, хорошо иметь чисто ударники. Но и от 24-к, я бы отказываться не стал. Их и сейчас, в модернизированном варианте продают за границу и поставляют в ВС РФ. И это при наличии Ми-28 и Ка-52.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А "Апача" живучість набагато вища. Їх вручну збирають, зашпакльовують руками кожну шпару якимсь кевларом, вже не памятаю точно.

12. metallic

Ту не совсем корректно сравнивать Ми-24 и Апач. Аналог Апача в СССР - это Ми-28 и Ка-50. Ми-24 вообще тяжело с чем либо сравнить, ибо аналогов просто нет.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та це напівміфічні вироби, екзотика, ніде масово не застосовувались.

http://lurkmore.to/Ка-50

14. metallic

Ну а чего Вы ждали, их первые полеты состоялись в 80-х. А там и союз развалился. Тот же Ка-50, только в 1995 приняли на вооружение. А в 2009 прекратили производство переключившись на Ка-52. Их в союзе даже на вооружение принять не успели. Но в принципе они развивались паралельно с апачем.

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Отсюда:

15. kusk

kusk миється в бані

Правда Апач все ж легше на 3 тонни машина. І судячи з усього слабке бронювання.
    Ніде рівень стійкості броні не заявлен.Да 30 мм гармата там слабка, авіаційна, а на 28 і 52 від БМП.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, все дуже слабке.

17. metallic

18. metallic

19. metallic

Останнє редагування: 27 тра 2014
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не ясно шо там конкретно за проблеми, але якби це був мій колишній командир полку полковник Шило, то цей лейтенант вже б до вечора був цивільним, а солдати на виправних роботах. Це не підтримка позиції, просто розказую варіанти.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)