Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це залежно для кого.
    Для Ісландії , Японії , Швейцарії - для них достатньо , вони і мають національну гвардію і берегову охорону ( coast guard) ...
    Швейцарія має дуже маленьку армію , але коли треба за 24 год "під ружьйо" може стати майже 2 млн. чоловік , при населенні трохи більше 7.
    А для України.....чесно , то незнаю.
    Мені , здається , що треба перше оприділитися політично , а тоді визначити військову доктрину.
    Кравчук хитро мовчав...Данілич розказував про якусь багатовекторність (???) ....Ющ хоче в НАТО , але НАТО вичікує яка буде політика наступного президента, щоб потім, після прийняття , не треба було Україну звіддам виганяти....

Але в чому я впевнений , що ...
    Професійним військовим не кожний мужчина може/хоче бути.Але відбути свій "мінімум" він повинен.
    Для когось це військова повинність , а для когось добровільний контракт резервіста.
    А сини перших людей держави просто зобовязані там бути.
    Що на Заході і практикується , було би добре щоб і Україна перейняла цей почин.

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

"...эра милосердия ещё не скоро наступит" © Глеб Жиглов словами Аркадія Вайнера.

• Подобається Подобається x 5
  2. EconoMix

EconoMix миється в бані

В мене знайомий, іде у армію.... І щось розказував про сержанську школу, типу його направили туди, ну я точно не зрозумів..

А що вона собою являє?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як це він іде і його вже направили?

4. EconoMix

EconoMix миється в бані

Чесно кажучи, я навіть незнаю... Побачились ми випадково і він то розказав) Яке щастя впало на голову....

5. VasMT

О! Розпитайте детальніше і я Вас проконсультую...

6. EconoMix

EconoMix миється в бані

Ну це ще треба з ним побачитись, не думаю шо такий шанс випаде... Це була випадкова зустріч, а загалом ми не контактуємо...

А що взагальному можете про це розповісти?

7. VasMT

Військова таємниця...
    Але по секретускажу словами на музику Status Quo - "In the Army Now"
    А там машини, танки, кораблі
    І командири москалі
    Не хочу в армію
    :)))

http://www.youtube.com/watch?v=o6J4kFC7hrg
    і відеопідтвердження
    http://rutube.ru/tracks/1331417.html?v=44a79e76f596eef0289d84d46e20040d

• Подобається Подобається x 1
  8. EconoMix

EconoMix миється в бані

та йой...Я не про то)) Я про сержанську школу))) шо воно таке)

9. VasMT

о_О ! Там ще страшніше :hang1:

• Подобається Подобається x 2
  10. EconoMix

EconoMix миється в бані

Чітко і лаконічно :D

11. VasMT

Ще раз повтоюю -
    Питання перше - він вже служить чи ні?
    Друге - строкова служба чи контрактна?
    Третє - хто відправляє частина чи ВК?
    Четверте - школа молодших спеціалістів чи молодших командирів?
    Ще питання?
    Сказав же ж по-людськи... Нє! А шо, а як...

12. EconoMix

EconoMix миється в бані

Ну дякую і на тому... Не буду Вам морочити голову, так як сам всього чітко незнаю!

13. VasMT

А ще буржуї мобільні телефони придумали... Чи що, і мобільні телефони вже в армії відмінили? Зателефонуйте служивому, та розпитайте...

14. EconoMix

EconoMix миється в бані

Я написав! Ми з ним не контактуємо! Не маємо телефонів!
    Треба буде в військоматі розпитати...

15. VasMT

Угу, щас... так вони і сказали :)))
    Воно Вам надо? Якщо для себе щось взнати, то одне, а так...

16. EconoMix

EconoMix миється в бані

Во блін, паРтизани понимаешь :)

17. Patrick

7 листопада 1966.Техніка на Ленінградскому проспекті.

• Подобається Подобається x 3
  18. Patrick

Парад в честь Дня Бастилії в Франції.

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

А слабо завішати "парад" в Києві до двох круглих дат Незалежності?
    Тільки хаммер - "новітній" український взірець озброєння... :))) Все інше - "тяжкое наследие" ...

• Подобається Подобається x 2
  20. Полковник

Полковник миється в бані

С праздником поздравляю украинских контролёров воздушного пространства!

Ежегодно в первое воскресенье июля в Украине отмечается День войск противовоздушной обороны. Этот праздник был установлен Указом Президента Украины № 602/97 за заслуги Войск ПВО в обеспечении обороноспособности государства.

Войска противовоздушной обороны вооруженных сил Украины составляют систему противовоздушной обороны государства и выполняют определенные задания во взаимодействии с военно-воздушными силами, войсками противовоздушной обороны сухопутных войск, силами и средствами противовоздушной обороны военно-морских сил и пограничных войск Украины. Структурными составляющими войск ПВО являются зенитные ракетные войска, радиотехнические войска и истребительная авиация, а также войска связи, специальные части, подразделения обеспечения и военно-учебные заведения.

Войска ПВО, вид вооруженных сил Украины, несут службу с целью предупреждения о нападении воздушно-космического противника, защиты важных административно политических центров и прикрытия промышленно экономических районов, группировок вооруженных сил, важных военных и других объектов от ударов из воздуха.

В мирное время часовые неба Украины осуществляют боевое дежурство по охране государственной границы страны в воздушном пространстве и контролируют перелеты воздушных судов через государственную границу, общая длина которой с 9-ю странами мира составляет почти 8 тысяч километров.

Круглосуточно боевое дежурство несут около 2500 военнослужащих. На протяжении суток осуществляется радиолокационное сопровождение более 400 летательных аппаратов, а за месяц эта цифра достигает 12-13 тысяч.

Сегодня в войсках противовоздушной обороны девять частей имеют почетные наименования. Десять военных частей награждены боевыми орденами, а еще девяти вручены боевые флаги.

---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 07:35 ----------

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)