Я більше уваги приділяв, ось цьому кадру: Це МТ-12. А ось те що на Вашому скріні, то мабуть 2А65. Можливо там, не один дивізіон стоїть. Але на моєму скріні не вона. Бо, по-перше розмір не той(там на задньому фоні чувак стоїть і він вище гармати). По-друге, дулове гальмо, там вузьке. На 2А65, воно ось так виглядає.
Ну можливо і Д-20. Але з цього плану, відрізнити Д-20 від 2А65 особисто я не можу. На озброєнні 55-ОАБр, Д-20 стоять. Ось і відео є, як вони з Д-20 стріляють на навчаннях: http://youtu.be/Sy-QtUoViaM
Это только в случае, если оно аккуратно валяется. ---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ---------- Сегодня позвонил кореш из военкомата. Говорит, бандытська влада присвоила мне подполковника, как участнику... Указ был, но вот правда-ли?
Нє... Дочекаюсь, поки народна влада розкрутиться на полковника... В РККА був наказ, згідно якого полковник, який звільнявся зі служби, отримував від держави коня. Армія пересіла на машини і.танки, а про наказ забули. А один дотошний полковник, який читав накази і закони, про цього коня не забув. І при звільнені написав скаргу в Вєрховний Совєт... Получив компенсацію за коня, а наказ швиденько змінили. Це я до того, що мене і так ховатимуть в казьонній труні з пострілами....
Чорт забирай, рівно рік назад в складі призовної команди 6403а, Я мав направитись на проходження строкової служби. Правда відкосив, бо ублюдки хтіли мене у ВВ закинути. Між іншим, за "відкос" не заплатив ні купійки, лиш смекалкою юзався)