Вот так бесславно, закончилась история подводного флота Украины. Подводная лодка «Запорожье» останется у россиян
Насправді, дуже жаль. По великому рахунку, цей ПЧ не був бойовою одиницею. Бо дуже вже застарілий. Але завдяки ньому, ми могли підтримувати склад підводників. Хоч і невеликий, але все ж таки. Тепер, взагалі капець. Я не вірю, що наші державні мужі, нарешті "роскошелятся" на кілька дизель-електричних ПЧ. Навіть б/у-шних. Не кажучи вже, про будування власних.
Вы вникнете в суть открытия, способа преобразования сил ГРАВИТАЦИИ в мех.-электрическую энергию. Но БЕСЫ владельцы рынка УГЛЕВОДОРОДОВ не ПУЩАЮТ. http://www.sciteclibrary.ru/rus/catalog/pages/13109.html Пока не закрыли тему скопируйте и пользуйтесь!
Посмотрел схему нанодвигателя.... Друг мой, учите физику и гидродинамику, ёмкости поднимающиеся из жидкости, в которых неизвестно откуда появляется воздух, - это нечто.... Тему не закроют, не волнуйтесь.
Відповів у профільній гілці: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2715283&postcount=28 А флудити в армійській - не варто!
Наоборот. Самое место... В армии много непонятного, зато все правильно. (с) В армии все должно быть или параллельно, или перпендикулярно. Все что не параллельно и не перпендикулярно, то валяется. (с)
Ладно, продолжайте дальше портянки мотать и на Разгрузку ЛИМИНИЯ, а кто шибко вумный есть вагон ЧУГУНИНЫ.
Вумний, чомусь на "гравітаційній" гілці Ви залишили без уваги мій коментар щодо "буль-буль-хлюп-хлюп" двигуна. Оригінальний спосіб впровадження троля на ЛФ.
Особливо з неіснуючої держави. У мого дідуся була серія з чотирьох поштових марок (40-х років) з написом "Transnistria". Нажаль їх вкрав якийсь небажаний гість. Тобто Смірнов і Лєбєдь втілили в життя проект Гітлера. Зіг хайль!
Ребята не хочу о политике не время. Давайте города отопим и села отопим без УГЛЕВОДОРОДОВ это много полезней, а то как в " Собачье сердце" Мы не шводеры. Я прав.
Это не наш метод! Моя мать учила - на чужой каравай рот не разевай, а по раньше вставай да свой затевай. Я вам предлагаю легальное, бесплатное тепло и т.д. Сколько не воруй, а платить надо.
Я трохи вище написав, що вкачати газ на глибину 10 метрів - більші енерговитрати, ніж його "спливання" і штовхання ковша із глибини 10 метрів. Тож - ПШШШШШШШШ.... Краще розробіть для Рашки проект, яким я дражню москалів на інших форумах: дирижаблі надуваються природним газом на кордоні Рашки. За рахунок газотурбінних двигунів летять через Арктику в обхід України до покупців. Для оцінки напрямку вітру час від часу з дирижаблів випускаються кондоми з газом. Вони же служать "обманками" для радарів та зенітної артилерії Збройних Сил України.
Слава богу с юмором у Вас дела обстоят не плохо. Прочитали энергетический баланс: сколько тратим на компрессор и сколько получаем с генератора. Или паспортные данные компрессора для Вас не аксиома? Или P=A/t . Тоже не понятно. Если славянин решил задачу АРХИМЕДА ,а дед был башковитый. Это что плохо?
Я не розуміюся на компресорах. І не хочу розбиратися. Знаю автомобільний компресор на 12 Вольт і малярний на 220 Вольт. Запустіть спочатку макет висотою 1 метр, целлулоїдний, із кульок для пинг-понгу, лески і моторчика для іграшки (в режимі генератора). Тільки тоді вирішимо до кого апелювати - до Архімеда ("Еврика!) чи до Станіславского ("Не верю!"). Занурення сферичного вакуумного коня на глибину 1 метр і спливання цього коня з глибини 1 метр - чим задача відрізняється від наукових розрахунків генеральського "глюпАла" з точки зору гідродинаміки? Шкода що Полковник у бані, він дока в частині "глюпАл". ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ---------- Valery Bachevich Ви маєте свою гілку для обговорення "шайтан-машини". Негайно припиніть засерати НАШУ гілку про Армію, інакше дамо два-три сигнали модератору і Ви будете забанені. Все ясно?