Перелом обидвох рук? Ви про той гевер понтуєтесь тут вже вдруге. Кому було потрібно, той почув. І про саму машинку, і про "нафіга" вона придбана. З першого разу. Вдруге - чистісінькі понти перед дівчатками.
Перший раз я консультувався. Рекомендації були - не брати. А тепер я ностальгую. Адже з того гевера (сподіваюся) батько власника чимало москалів поклав. А Ви можете попонтуватися перед дівчатами отут.
Він же ж в "маслі"... Боря, Боря... Беріть приклад з мене: маю погану пам'ять, звичайно ж що через надмірне захоплення жінками, водкою і преферансом, тому завжди кажу правду. Бо забуваю кому, коли і що збрехав... ---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ---------- Дивно, як Ви там ще не відмітились якоюсь трагічно-плаксиво-пафосною історією із свого багатогранного життя.
Да чего у нас на складах только нет. Как гляниш списки на "відчуження майна", так и офигиваешь, какие образці еще хранятся на складах. Томпсоны, кольты, маузеры, где-то даже Росс-Енфилд 1914 года проскакивал. В общем, там много чего можно найти интересного, но к сожалению, многое уже переплавили. ---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ---------- Борисе, що Ви мелите. С того ж гевера(можливо), клали і білорусів, і українців.
патроны от копателей (из земли) - барахло, один из пяти сработает (и то не на полную), надо охотничьи по калибру подбирать и переснаряжать....если их делает кто... берите лучше К98, патронов к нему современных навалом........
Дякую, звичайно... Але порядних людей значно більше. Хоча, на превеликий жаль, не всі. Наприклад рогулі продовжують звертатись до незнайомих людей на "ти"...
Вам більше подобається, що із сучасних калашів кладуть українців? Я знаю історію пана - власника гевера. Син цивільної медсестри і активного післявоєнного вояка УПА. Він називав прізвище свого батька. Звичайно, за документами він має інше прізвище. Якщо односельчани дбайливо зберігали гевер як реліквію, то батько був гідною людиною.
Невеличкий екскурс в історію, може комусь цікаво буде почитати. Програма ліквідації важких бомбардувальників типу Ту-22 виконана