Знаходив. Навіть знайшов помилку в інструкції по розмінуванні і знешкоджені реактивних снарядів. А це Вам не вікіпедію юзати...
Щоно отримав цікаву інфрмацію. Надійна людина (економіст), з посиланням на свого товариша, який контролює армійські фінанси, каже таке: Перекази громадян на рахунок Держказначейства (підтримка армії) і кошти по "565" осіли на рахунку і лише 16 квітня будуть розблоковані, щоби піти за призначенням. Тобто армійські фінансисти втрапили у пастку законів і правил і лише на цьому тижні світлі голови знайшли спосіб цю пастку розблокувати. Товариш мого товариша запевняє, що гроші підуть саме за призначенням.
Це я в новинах читав два тижні тому. Шо тут скажеш, ефективний менеджмент. Вже й гроші є, а купити за них нічого не можуть, система бюрократії абсурду. А їм треба було ще місяць тому почати закупки, вони такими темпами до Різдва не закупляться. Ще Тенюх давав запит на десятки тисяч пар взуття, значить армія досі без взуття. Це ж катастрофа.
Це навіть на засіданні ВР обговорювалося тижнів півтора-два тому, що бюрократична система не дає використати кошти зразу.
Програма про те, чим займаються мобілізовані військові у Львові. https://www.youtube.com/watch?v=ocUgbPHE6Tc
Сам дивуюсь... А якщо серйозно, то відмобілізували військомати, і вузький перелік спеціальностей: водії, стрільці, механіки... Також спеціалістів авіації та зенітноракетних військ. Техніку із господарств позбирали: ЗІЛи, КАМАЗи, КрАЗи... Багато одиниць. Ну дуже багато... (воєнна тайна скільки) Мого профілю, виявляється, не потрібно. Але не хвилюйтесь, в військкоматі моїх корєфанів чоловік із десять призвали. Тримають на контролі. Чи не щодня з ними спілкуюсь...
Та фіг його знає, хто там винен. Арсенал - державне підприємство, захотіли б заборонили йому. На заході взагалі майже всю зброю виготовляють приватні фірми, але це не заважає державам жорстко керувати продажем зброї. А у нас.... Та ж Мотор Січ, продовжує штампувати двигуни ТВ3-117, до гелікоптерів КБ Міля та КБ Камова. Зрозуміло, куди вони підуть. І чогось Путін не хвилюється, що Південмаш, не буде обслуговувати ракети РВСН РФ. Або що Україна закриє повітряний простір для військово-транспортних літаків, і війська РФ у Придністров'ї опиняться у пастці. А для деяких наших підприємств ВПК, різкий обрив зв'язків з РФ, може бути смертю. Їх потрібно було вже давно перепрофільовувати на внутрішні потреби, створювати у себе замкнені цикли виробництва, виходити на інші ринки. У нас дуже потужний ВПК, а зброя дуже цінний у світі товар. Але, ніхто цим 23 роки не займався, от і маємо. Що без замовлень з РФ, частина ВПК, може померти.
С чего вы взяли? Разработчик и производитель: ОАО «Гос МКБ «Вымпел» имени И.И. Торопова». http://www.ktrv.ru/production/68/649/901/ Конечно , хрен его знает, но не думаю,что кто то на Арсенал всерьез рассчитывал и не создал дублирующего производства ГСН.