Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знаходив. Навіть знайшов помилку в інструкції по розмінуванні і знешкоджені реактивних снарядів. А це Вам не вікіпедію юзати...

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З Вікіпедії я дізнався набагато більше корисного, ніж від тебе.

3. metallic

metallic Well-Known Member

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щоно отримав цікаву інфрмацію. Надійна людина (економіст), з посиланням на свого товариша, який контролює армійські фінанси, каже таке:
    Перекази громадян на рахунок Держказначейства (підтримка армії) і кошти по "565" осіли на рахунку і лише 16 квітня будуть розблоковані, щоби піти за призначенням. Тобто армійські фінансисти втрапили у пастку законів і правил і лише на цьому тижні світлі голови знайшли спосіб цю пастку розблокувати.
    Товариш мого товариша запевняє, що гроші підуть саме за призначенням.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це я в новинах читав два тижні тому. Шо тут скажеш, ефективний менеджмент. Вже й гроші є, а купити за них нічого не можуть, система бюрократії абсурду.

А їм треба було ще місяць тому почати закупки, вони такими темпами до Різдва не закупляться. Ще Тенюх давав запит на десятки тисяч пар взуття, значить армія досі без взуття. Це ж катастрофа.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це навіть на засіданні ВР обговорювалося тижнів півтора-два тому, що бюрократична система не дає використати кошти зразу.

7. Insaider

Insaider New Member

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Пане Василю, йот ашу маь. Невже на такого профі, як Ви немає жодного попиту??? :dntknw: Чи Ви не хочете ?

9. VasMT

Сам дивуюсь... :mocking:
    А якщо серйозно, то відмобілізували військомати, і вузький перелік спеціальностей: водії, стрільці, механіки... Також спеціалістів авіації та зенітноракетних військ. Техніку із господарств позбирали: ЗІЛи, КАМАЗи, КрАЗи... Багато одиниць. Ну дуже багато... (воєнна тайна скільки)
    Мого профілю, виявляється, не потрібно. Але не хвилюйтесь, в військкоматі моїх корєфанів чоловік із десять призвали. Тримають на контролі. Чи не щодня з ними спілкуюсь...

• Подобається Подобається x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо Василь там буде розміновувати, ше нічо не замінували.

11. VasMT

Це процес двосторонній. Можу і заміновувати... Як поля, так і мости...

12. metallic

Украина продолжает выполнение военных контрактов с Россией

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Може влаштувати Арсеналу флеш-моб із покришками?

14. metallic

Та фіг його знає, хто там винен. Арсенал - державне підприємство, захотіли б заборонили йому. На заході взагалі майже всю зброю виготовляють приватні фірми, але це не заважає державам жорстко керувати продажем зброї. А у нас.... Та ж Мотор Січ, продовжує штампувати двигуни ТВ3-117, до гелікоптерів КБ Міля та КБ Камова. Зрозуміло, куди вони підуть. І чогось Путін не хвилюється, що Південмаш, не буде обслуговувати ракети РВСН РФ. Або що Україна закриє повітряний простір для військово-транспортних літаків, і війська РФ у Придністров'ї опиняться у пастці.
    А для деяких наших підприємств ВПК, різкий обрив зв'язків з РФ, може бути смертю. Їх потрібно було вже давно перепрофільовувати на внутрішні потреби, створювати у себе замкнені цикли виробництва, виходити на інші ринки. У нас дуже потужний ВПК, а зброя дуже цінний у світі товар. Але, ніхто цим 23 роки не займався, от і маємо. Що без замовлень з РФ, частина ВПК, може померти.

15. chlorum

chlorum миється в бані

Уже есть замена этой ракете.

16. kym

kym Well-Known Member

Тільки немає заміни головці самонаведення - там стоїть нова киівська

17. chlorum

chlorum миється в бані

С чего вы взяли?
    Разработчик и производитель: ОАО «Гос МКБ «Вымпел» имени И.И. Торопова».
    http://www.ktrv.ru/production/68/649/901/
    Конечно , хрен его знает, но не думаю,что кто то на Арсенал всерьез рассчитывал и не создал дублирующего производства ГСН.

Останнє редагування: 16 кві 2014
  18. metallic

19. metallic

РВВ-МД – улучшенная модификация Р-73М с радиолокационным взрывателем. ГСМ там таже, от Арсенала.

20. chlorum

chlorum миється в бані

Думаю ,что не на долго.Если это вообще так.
    Под Москвой есть соответствующее предприятие.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)