Армія

Discussion in 'Війна' started by Мих, Jun 2, 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45.5%
  2. Ні

54.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я ще знаю одного полковника ФСБ, земляка адмірала... ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

А вот адмирал, он из аборигенов или из аккупантав?
    Не в курсе?

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ива́н Фёдорович Паске́вич (8 (19) мая 1782, Полтава — 20 января (1 февраля) 1856, Варшава) — граф Эриванский (1828), светлейший князь Варшавский (1831); русский военный деятель, генерал-фельдмаршал (1829), генерал-адъютант (1825).
    Родился 8 мая 1782 года в Полтаве. Происходил из потомственного казацкого рода Полтавского полка, ведущего начало от Пасько, старшины в армии гетмана Богдана Хмельницкого.

4. VasMT

Ясный пецан - окупант, но из аборигенов... Это адмирал.
    Полковник ФСБ - запроданець, слепому видно. А если бы Вы знали его фамилию... !!!
    Но я не уполномочен ;) . Уверяю Вас она "щирозападенська".
    Ну а я, слуга покорный, 5-я колонна... Дураку понятно... Вот так.. :cry:

5. Полковник

Полковник миється в бані

А я лично знаю несколько господ, которые сейчас занимают генеральские должности в Счётной Палате РФ и в Конституционном Суде РФ. и фамилии у них оканчиваются на -чук.
    И они из аборигенов. Так как я, когда с ними вместе учился, то ездил в их сёла Львовской и Волынской волостей. И общался с их роднёй. И все там разговаривали на украинском языке.
    Вот.

• Подобається Подобається x 2
  6. Geograf

Geograf Меломан

А я прихильник пацифізму, хоча ідея утопічна:sad:

7. VasMT

Чому утопічна? Вона існує і шириться... Коли зникнуть відмінності між людьми - настане мир у всьому світі - "... Миру - Мир! - прочел мне брат. Мчатся буквы на парад!"

8. Gron

Gron тафгай

Тобто ніколи.
    Інша річ, що розбіжності потрібно вирішувати цивілізованнно, а не зброєю.

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Армія потрібна.
    Поки в світі є бідні і багаті , родючі і не родючі землі , природні багатства....поки є зависть і все навколо неї , до тих пір буде потреба захисту своїх держав.
    І навіть якщо буде ідеальний мир на Землі, армія все одно потрібна при різних природних катаклізмах - землетрусах , повенях.
    Ніяка "служба спасіння" так скоро не мобілізується , як молоді хлопці які дали Присягу.

• Подобається Подобається x 7
  10. VasMT

Якби-то ще й наша унікально-маніакальна влада з верховним бджоловодом так думали.... Еххх!

• Подобається Подобається x 4
  11. Gron

Gron тафгай

нмд, достатньо національної гвардії, берегової охорони, та космічних військ.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Это что бы москалей в космос отправлять?

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

В СРСР, ото була АРМІЯ!!!
    А зараз, що? Ганьба!
    Ядерну зброю віддали. Краще озброєння також.
    Нас завоює люба держава (якщо захоче).
    Стрид і ганьба. Яка влада, така і армія...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Послужили?
    Посмотрели?

15. Gron

Gron тафгай

Сказано ж було:

тобто всі вже там, чи тут, кАрочє, ніц їх

16. VasMT

Давно звільнилися? Кому ганьба? Солдатам? Сержантам? Командирам? Може замполітам? Вам ганьба, що пригріли в себе на грудях тих "Гарантовано-Верховних ГЕТЬманів" і Ко.
    Ім ще ЯЗ дай... Дурню шкляний член в руки, то він або загубить, або розіб"є, ще й поріжеться...
    Чуєте, шановний, геть брудні руки від армії!

17. Полковник

Полковник миється в бані

Пришел парень устраиваться на работу.
    2-х месяцев не хватило до звания капитан.
    Служил в Дагестане.
    Сократили.
    Суки настоящие.
    Наборы в училища делают. Алкашей призывают, а кадровых Офицеров сокращают.
    Я считаю, что ЭТО ИЗМЕНА!!!!

• Подобається Подобається x 3
  18. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ой, а що це ми так обурюємося??? Правда очі коле?
    Якщо ви дійсно зі Стрия (в чому особисто я сумніваюся) і якщо жили там у 80-х роках, то повинні пам"ятати (або у батьків спитайте), скільки тоді було в місті військовослужбовців (авіація, ракетники), скільки військових винищувачів кожного дня з аеродрому вилітало (нальотувати години - правильно, важко у навчанні - легко в бою). А де вони зараз літають? Наші українські соколи? Чи орли, пофіг!? Правильно - нігде, пального нема! А які вони після цього спеціалісти???
    Це те саме, що водій, котрий отримав права тільки на основі теорії і занять на тренажері, після чого пішов на відповідальну роботу! Який з нього спеціаліст??? А от з нашими льотчиками, танкістами, ракетниками і т.д. це відбувається не перший рік. І ви, VasMT кажете, що це НОРМАЛЬНО??? І з цим мириться командування і наша влада - просто театр абсурду!
    Армії потрібні спеціалісти! А не те, що зараз. Хороші спеціалісти зараз або за кордоном, або у приватному бізнесі де вони можуть заробити гроші, хто ж піде в нашу бідну голодну українську армію??? ДАЙТЕ СПЕЦІАЛІСТУ ГІДНУ ЗАРПЛАТУ - ВІН ПІДЕ І В АРМІЮ і в державні установи... Наша влада, ж має гроші на котеджі і дорогі іномарки, але тільки не на Українську армію, котра перетворилася за роки незалежності у профанацію!
    А зараз, що ми маємо? Пілотів (теж мені, українські соколи - ГИ), котрі скеровують винищувачі на своїх людей в мирний час на авіашоу, чи ракетників, що збивають пасажирські літаки, знову ж таки в мирний час (про фейерверки на складах боєприпасів я взагалі мовчу)! Та й тих спеціалістів, котрих готували спеціально для роботи і служби в ЗС отаннім часом нещадно скорочують!
    Та Боже Борони нас від такої нашої армії!

Last edited: Jan 16, 2010
  19. VasMT

Не очі... Душу...
    Набридло... Львівська обл. м.Стрий, вул. Саксаганського буд 8, кв 28 - майор Турянський Василь Михайлович...

Я не знаю скільки було військовослужбовців... Я знаю скільки було військових частин і формувань... 43 (сорок три)... колись (2001-2004 був позаштатним комендантом гарнізону (гробовых дел мастером))

Безперечно...

Моя відзнака "За розмінування" в Україны присвоєна мені за номером 112... Для тих, хто на пероні - СТО ДВАНАДЦЯТА!
    І не вам, шановному, говорити про голодну армію... В 1996 році я і таксував, і гуманітарку возив, і машини ремонтував і гаражі будував... Полковник правий, Шановний! А ваші діти питали у вас дозволу відрізати скибку хліба? Бо їсти хотіли... Бо батько зарплату не отримував з минулого року... Боюсь Нірванку... яби вам сказав, як Неньку любити....
    Моя би воля... Я би не боронив ВАС... Але добре, що я вас не знав... Не повернувся би в армію України.... (нагадаю - я служав в трьох арміях світу...)

• Подобається Подобається x 4
  20. Geograf

Geograf Меломан

Ті дядьки що пропагували оцю фразу, розпочали війну всередині держави щоб припинити іншу, логіка відсутня.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)