Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. morze

morze Well-Known Member

Вона, певно, ще древніша! Тра спеціяліста.

2. Bastard

Bastard Well-Known Member

"Пайду в армію
    Армію магучюю
    Отпахаю два года
    за *ізду ванючюю"
    Рузкий армійский фолькльор такий рузкий)

3. Про ту Армію, «що була при Совєтах».

До статі, про Армію… Давно вже це було. Якось - в натурі - отримую я в ощадбанку пенсію військову – ту пенсію, яку усі вважають, мовляв, - "завищеною". За мною в черзі стоїть дід багаторічний та роками «під скорчений» - мені стільки не прожити. Але балакучий такий дідуган, - дістав усіх ще раніше в черзі своїми ремарками - і далі за дідом ще декілька чоловік. Поруч люди в інші каси стоять...
    І тут дід, "почувши" від касирки, скільки я отримую "манєй", голосно так і виразно віщанув, щоб усі чули, - мовляв, ці військові усе життя тільки горілку жеруть на службі і молодими йдуть на пенсію, та ще такі грошищи отримують по пенсії, а він, мовляв, усю "жисть" батрачив, і так далі... А я його /дідугана того/ раптом тільки і запитав, скільки у нього на сьогодні дорослих дітей, онуків та племінників чоловічої статі? Дід гордо так підняв підборіддя: "Дик, десятка два точно набереться!»
    А я тоді і поставив останнє питання, вже йдучи до виходу: "І скільки з цих мужиків зараз служать в армії постійно, щоб ні фіга ні робити, горілку жерти, а потім отримувати «класну» пенсію"?.. І, після паузи, почув навздогін гучну відповідь вже біля вихідних дверей з банку: "А на фіга їм усе життя з дружинами і дітятками понукатися по гарнізонах запилених, а самим частенько по "точках гарячих" здоров’я втрачати і самоє життя? Їм і тут добре. І, завжди при мені усі у здоровому вигляді, - ось так!"…

Володимир Озерянко

• Подобається Подобається x 3
  4. Bastard

Vladimir Ozeryanko,в дідка такаж шизофазія, як у ватніків.

• Подобається Подобається x 1
  5. metallic

metallic Well-Known Member

У Міністерстві оборони України попередньо опрацьовані пропозиції щодо розподілу коштів, які надходять на рахунки в рамках акції “Підтримай Українську армію”

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Казав же ж, не шліть свої гроші "на дєрєвню дєдушке"...
    Краще б танк купили.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З чого ти це вирішив?

8. morze

morze Well-Known Member

Краще пін-код Азірова купити!

• Подобається Подобається x 2
  9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

10. Exitus

Exitus Well-Known Member

не допоможе - його рахунки заблоковано....

11. metallic

Понад 900 одиниць резерву військової техніки готується до використання за призначенням

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На чому це вони їдуть?

13. metallic

МТ-ЛБ.

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

16. metallic

17. metallic

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. bootlegger

bootlegger миється в бані

Партия новых ударных вертолетов "Ночной охотник" и транспортный Ми-8МТВ-5 поступила в Западный военный округ, сообщил журналистам в среду начальник пресс-службы округа полковник Олег Кочетков.
    Боевой ударный вертолет Ми-28Н "Ночной охотник" официально принят на вооружение в конце декабря 2013 года. До этого вертолет, однако, уже несколько лет эксплуатировался в воинских частях.
    В Минобороны его испытывали в различных условиях и готовили соответствующую учебную и материально-техническую базу.
    "Три ударных вертолета Ми-28Н "Ночной охотник" приняли специалисты инженерно-авиационной службы на заводах в Ростове-на-Дону и в Санкт-Петербурге", — сказал начальник пресс-службы ЗВО.

Также специалисты приняли транспортно-боевой вертолет Ми-8МТВ-5.

Ми-28Н ("Ночной охотник") — основной ударный вертолет ВВС России. Он предназначен для поиска и уничтожения танков, бронетехники, живой силы противника; уничтожения защищенных объектов и поражения площадных целей (линий окопов, оборонительных сооружений и так далее); постановки минных заграждений; поиска и уничтожения катеров и других малых плавсредств; борьбы со скоростными и низколетящими летательными аппаратами противника; уничтожения малоскоростных воздушных целей днем и ночью в простых и сложных метеоусловиях.

Военно-транспортный вертолет Ми-8МТВ-5 — современная модификация Ми-8МТ, разработанная с учетом опыта боевого применения.

20. Bastard

Вай, баюс, баюс (с)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)