Согласен. Путин уйдёт. Но русскость останется на века. Умному понятно, что я, как москаль, совок и подонок (с точки зрения свидомого сообщества) употребил "русские братья" исключительно для стёба. Но соль-то поста не в данном обращении к настоящим Братьям. А в возвращении вам вашей рухляди. Не заметили? ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ---------- Тов. Путин не употребляет.
Черчіль був відомий своїм опортунізмом-був в би в Українському парламенті то би тушкою з фракції в фракцію бігав би на раз
Ну, во-первых, далеко не всей "рухляди". Во-вторых, у вас, не настолько модерновая армия, что бы эту технику, рухлядью называть.
До того що навіть зараз на кордоні знаходяться солдати, які не розуміють як вони будуть стріляти в рузьких. Да так, дуже просто. В рузьких же нема таких проблем. І Черчілем не прикривайте своїх прогалин. Якби я все життя думав шо москальня це наші вороги, а виявилось шо друзі, то Черчіль був би доцільним, а поскільки все підтвердилось, то недоречно ніяк. ---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ---------- Шо ти мелеш, в які би він фракції бігав? Шо, в британському парламенті була прогітлерівська фракція? ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ---------- А тов. Путін какає?
Я навіть прочитав книги Вінстона Черчіля "Народження Британії" і "Як я воював з Росією". Йому було вигідно перебігати з фракції в фракцію, бо в Британії всі фракції пробританські, думаю Британії це пішло на користь.
Давайте так. Я извиняюсь за то, что назвал военную технику Вашего Государства рухлядью. Извинения принимаете?
Я не то что б сильно переживал, из-за Ваших слов. Я даже согласен что это, в большинстве своем, реально рухлядь Просто это можно слушать от японца, американца, немца...Но не от россиянина...Уж извините. Если бы армия РФ, была полностью перевооружена, это другое дело.. А так, в большинстве своем советский задел + модернизация. Особенно в СВ.
Вы, в отличие от моих оппонентов на данном форуме, некоторых из которых я знаю более 10 лет, хоть думаете. Это здорово! Я уверен, что пена сойдёт. И мы опять сможем нормально разговаривать. П.С. Хотя... Я Друга из=за этой круговерти потерял. С которым дружил с 1981 года.
Одного з онлайнового спілкування. Ви прекрасно усвідомлюєте, що більше ніколи не зберетеся у ЛВВПУ - ніхто не пропустить через кордон офіцерів (нехай у відставці) з "воюючої сторони". Єдиний варіант для вас - знайти в Раші якусь дєрєвню з назвою типу "Льовкіно", зібратися, напитися і удавати, що це Львів. Ось такі справи, Руссіш Зольдатен унд Офіцірен!
Полковнику, чому в роки Вашого навчання Ви не приймали делегації ветеранів гестапо? Ну то може занадто "контрастно" для Вас. Спрощую запитання: чому офіцерам - ветеранам РОА не було дозволено збиратися у їхніх рідних військових училищах?
Як потірялі, так хвалилися ж рашисти, що серед окупаційних військ ніодної жертви?! Чи він катом-беркутівцем був, друк той?!
От рускі комедіанти.... Як тільки зрозуміли що Україна в судовому порядку буде вимагати відшкодування зразу дали задній хід... от сцикуни... спочатку роблять а потім думають. Наскільки знаю збитки оцінюються десь у трильон доларів - за ці гроші зробим нову зброю...так що можуть собі лишити.... Так що як добре піде то скоро Газпром стане власністю України. Щось я бачу що Путін класний пацан - за три місяці зробив з усіх українців бандерівців - обєднав країну проти руских і ще поможе переозброїти армію щоб скоріше в НАТО вступити - тре йому в Кремль коньяк закарпатський відправити
Согласен. Отправляйте. ---------- Додано в 07:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:37 ---------- ДруГ. Это точно. Сильно мы вас боимся. Трясёмся по-вечерам.
VasMT,Уважаемый Михалыч. Вчерась смотрю телевизор. Показывают гарнизон, который переметнулся к России. Ну, чувк формой новой российской восхищается, ладно, пропустим. Потом солдатик говорит, что теперь их кормят 3 раза в день. А раньше только один раз в сутки кормили. Слушай, это ведь не правда. В Уставе и при СССР и РФ, и в Уставе Уукраинском, наверняка, надеюсь, прописано, что не может быть более 7 часов для приёма пищи. Считаю, что оффигели средства массовой информации.