Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Путин уйдёт.
    Но русскость останется на века.
    Умному понятно, что я, как москаль, совок и подонок (с точки зрения свидомого сообщества) употребил "русские братья" исключительно для стёба.
    Но соль-то поста не в данном обращении к настоящим Братьям.
    А в возвращении вам вашей рухляди.
    Не заметили?

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

Тов. Путин не употребляет.

• Подобається Подобається x 1
  2. coolzak

coolzak Well-Known Member

Черчіль був відомий своїм опортунізмом-був в би в Українському парламенті то би тушкою з фракції в фракцію бігав би на раз

3. metallic

metallic Well-Known Member

Ну, во-первых, далеко не всей "рухляди". Во-вторых, у вас, не настолько модерновая армия, что бы эту технику, рухлядью называть.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До того що навіть зараз на кордоні знаходяться солдати, які не розуміють як вони будуть стріляти в рузьких. Да так, дуже просто. В рузьких же нема таких проблем.

І Черчілем не прикривайте своїх прогалин. Якби я все життя думав шо москальня це наші вороги, а виявилось шо друзі, то Черчіль був би доцільним, а поскільки все підтвердилось, то недоречно ніяк.

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Шо ти мелеш, в які би він фракції бігав? Шо, в британському парламенті була прогітлерівська фракція?

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

А тов. Путін какає?

5. metallic

Після першого пострілу від "братів", усі питання відпадуть.

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

Дзеко ти би хоч почитав скільки разів за життя Черчілль з фракції в фракцію перебігав

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А нафіга... Цеж не політичний персонаж, а черговий фетіш. Не знати, а вірити..

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я навіть прочитав книги Вінстона Черчіля "Народження Британії" і "Як я воював з Росією".
    Йому було вигідно перебігати з фракції в фракцію, бо в Британії всі фракції пробританські, думаю Британії це пішло на користь.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Давайте так.
    Я извиняюсь за то, что назвал военную технику Вашего Государства рухлядью.
    Извинения принимаете?

10. metallic

:yes:

Я не то что б сильно переживал, из-за Ваших слов. Я даже согласен что это, в большинстве своем, реально рухлядь :))) Просто это можно слушать от японца, американца, немца...Но не от россиянина...Уж извините. Если бы армия РФ, была полностью перевооружена, это другое дело.. А так, в большинстве своем советский задел + модернизация. Особенно в СВ.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Вы, в отличие от моих оппонентов на данном форуме, некоторых из которых я знаю более 10 лет, хоть думаете.
    Это здорово!
    Я уверен, что пена сойдёт.
    И мы опять сможем нормально разговаривать.
    П.С. Хотя...
    Я Друга из=за этой круговерти потерял.
    С которым дружил с 1981 года.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Одного з онлайнового спілкування.
    Ви прекрасно усвідомлюєте, що більше ніколи не зберетеся у ЛВВПУ - ніхто не пропустить через кордон офіцерів (нехай у відставці) з "воюючої сторони".
    Єдиний варіант для вас - знайти в Раші якусь дєрєвню з назвою типу "Льовкіно", зібратися, напитися і удавати, що це Львів.
    Ось такі справи, Руссіш Зольдатен унд Офіцірен!

13. Полковник

Полковник миється в бані

Борис, почему сделать западло другим для Вас счастье?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику,
    чому в роки Вашого навчання Ви не приймали делегації ветеранів гестапо?
    Ну то може занадто "контрастно" для Вас.
    Спрощую запитання: чому офіцерам - ветеранам РОА не було дозволено збиратися у їхніх рідних військових училищах?

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Як потірялі, так хвалилися ж рашисти, що серед окупаційних військ ніодної жертви?! Чи він катом-беркутівцем був, друк той?!

16. kym

kym Well-Known Member

От рускі комедіанти.... Як тільки зрозуміли що Україна в судовому порядку буде вимагати відшкодування зразу дали задній хід... от сцикуни... спочатку роблять а потім думають. Наскільки знаю збитки оцінюються десь у трильон доларів - за ці гроші зробим нову зброю...так що можуть собі лишити.... Так що як добре піде то скоро Газпром стане власністю України. Щось я бачу що Путін класний пацан - за три місяці зробив з усіх українців бандерівців - обєднав країну проти руских і ще поможе переозброїти армію щоб скоріше в НАТО вступити - тре йому в Кремль коньяк закарпатський відправити

17. metallic

Харьковская граница с Россией под надежной защитой.

18. Bambook

Bambook Persona non grata

19. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Отправляйте.

---------- Додано в 07:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:37 ----------

ДруГ.

Это точно.
    Сильно мы вас боимся.
    Трясёмся по-вечерам.

20. Полковник

Полковник миється в бані

VasMT,Уважаемый Михалыч.
    Вчерась смотрю телевизор.
    Показывают гарнизон, который переметнулся к России.
    Ну, чувк формой новой российской восхищается, ладно, пропустим.
    Потом солдатик говорит, что теперь их кормят 3 раза в день.
    А раньше только один раз в сутки кормили.
    Слушай, это ведь не правда.
    В Уставе и при СССР и РФ, и в Уставе Уукраинском, наверняка, надеюсь, прописано, что не может быть более 7 часов для приёма пищи.
    Считаю, что оффигели средства массовой информации.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)