Для мирного часу, або просто для маршу. Якщо передбачаються бойові дії, їх закривають. Як і в попередніх моделях.
Коли міністр оборони говорив, що на нашому боці лише "тактика та бойовий дух", то він злукавив. В рік, всередньому, відбувалися 2-3 батальйонні навчання та 5-10 ротних. Все інше - штабні ігри із паперовими військами.
Молодший мав б бути. Я в учебці дістав дві лички,але у війська поїхав рядовим. У війских,після учебки,за півроку мав молодшого,за два місяці - сержанта, за два - старшого,і дємбєльнувся - рядовим. Та й всьо.
ЭКС-ГЛАВА ВМС УКРАИНЫ ДЕНИС БЕРЕЗОВСКИЙ НАЗНАЧЕН ЗАМЕСТИТЕЛЕМ КОМАНДУЮЩЕГО ЧЕРНОМОРСКИМ ФЛОТОМ РОССИИ Ну а что?! Заслужил!
ТВАРЬ поганая. Это благодаря этой мрази корабли не вывели из Донузлава. ---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- Говоряща голова у дебілізорі у погонах генерала сказала тільки що, що цю мразоту "колись буде покарано" й цим займається СБУ... А ще сказала, фразу "РНБО доручило"...щось там про передислокацію... А причувається "РНБО др*чило" - хоч вбий... Відов, правильно причувається, процес як раз такого змісту...
Росіяни затопили ще один катер, аби не випустили українські судна з Донузлава Ну якою цукою потрібно бути, що б таке зробити, своїм товарищам по службі. Бажаєшь здатися, то сів у шлюбку, та погріб до берега.
Я був кращий у спецусі в учебці плюс бігав як хорт-в протигазі 3 км робив скоріше ніж 3/4 учбової батареї ту саму віддаль без протигазу..Язик підвішений і тд.То комбат хотів щоб я лишився сержантом в учебці-я навіть не знав що сержанта зразу дали аж поки на відправку построїли-я перед тим відмовився залишатись в учебці але наказ на присвоєння вже пішов то так і лишився сержантом
"Ольшанського" штурмують. БДК поставив димову завісу. ---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- З "Ольшанського" пішло майже 70 % екіпажу, залишилось 20 осіб, в основному офіцери, в тому числі командир. ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ---------- "Ольшанський" все... 200 проти 21...
Погранци, мєнти, емчеесники, податкова та митна... Всі своїх виводять... Вояки нах нікому не всрались... Певно дійсно чекають, що у якогось мамчура здадуть нерви і чувак почне гатити зі всіх стволів і установок... Аби тільки невдобний елєкторат відсіяти....